• 3.17C Novo mesto
  • 04:55
  • Čet, 09.04.2020

Legendarni pevec v solzah, prekinil je koncert: Izgubil sem … #VIDEO

Glasbenik Elton John (72) je v nedeljo prekinil koncert v Aucklandu na Novi Zelandiji, saj so je izdal glas. Oder je zapustil v solzah. »Popolnoma sem izgubil glas. Ne morem več peti. Moram iti,« je rekel in zapustil oder, medtem ko ga je publika pozdravila s stoječimi ovacijami.Pevec je nato na Instagramu objavil, da so mu diagnosticirali blago pljučnico, a kljub bolezni se je odločil za nastop. Njegov glas ga je izdal, ko se je pripravljal zapeti svoj hit Daniel.

https://www.instagram.com/p/B8n268KD7fD/

»Igrala sem in pel iz srca, dokler nisem ostal brez besed. Razočaran in razburjen sem in se opravičujem. Dal sem ti vse, kar sem imel. Hvala za podporo in ljubezen, ki ste mi jo izkazali med predstavo. Za vedno sem vam hvaležen,‹ je zapisal na Instagramu.

300 koncertov v treh letih

Sir Elton John je leta 2018 rekel, da bo nehal gostovati, da bi se lahko posvetil družini, vendar je kasneje napovedal, da se bo od oboževalcev poslovil s serijo 300 koncertov v treh letih. Še vedno ni znano, kako bo bolezen vplivala na druge koncerte, saj naj bi imel v Aucklandu še dva koncerta v torek in sredo.

NaDlani.si; Foto: Instagram