• C Novo mesto
  • 08:34
  • Sre, 22.03.2023

Letošnja kmetija bo brez milosti in to na Dolenjskem!

Na POP TV se vrača Kmetija in s seboj prinaša novosti. Idilična gozdna narava, veliko posestvo, živina in popolnoma nova lokacija. Letos se Kmetija namreč seli na Dolenjsko. Ravne zelenice Prekmurja je zamenjala razgibana dolenjska pokrajina in kot se za vsako spremembo spodobi, so se nekoliko spremenila tudi pravila igre.

Kot piše portal 24ur  izobilju letos ne bo. Mentalnih in fizičnih preizkušenj bo še več, strožja pravila igre pa bodo tekmovalcem otežila napredovanje in jih postavljala v situacije, ko bodo morali hkrati tekmovati in sodelovati. Bolj kot kadar koli prej bodo v ospredju iznajdljivost, veščine in spretnost tekmovalcev. Tekmovalce bo še naprej spremljala voditeljica Natalija Bratkovič, ki ji je letošnja sezona kot adrenalinski odvisnici pisana na kožo: »Obljubljam pozitivno presenečenje! Nova lokacija je naravnost čudovita in idealna za čas, v katerega nas bo Kmetija popeljala oziroma vrnila – to je čas, ko ni bilo udobja, kot smo ga vajeni danes, ko je bilo treba za vsak kos kruha garati, ko je bilo kmečko življenje borba. Mislim, da še največ povem s stavkom: Letos pričakujte Kmetijo brez milosti.« Vrača pa se tudi mentorica Nada, ki bo budno bdela nad opravljenimi nalogami.

Kot piše njena.si so tekmovalci te dni prvič ugledali posestvo, na katerem bodo tisti najbolj vztrajni preživeli kar tri mesece, kar pomeni, da je POP TV svoje letošnje zvezde Kmetije že izbral.

N. D.; Foto: POP TV