• C Novo mesto
  • 15:39
  • Čet, 22.02.2024

Lindsay Lohan potrdila svojo prvo nosečnost

36-letna Lindsay Lohan je znana po tem, da njeno življenje redno spremljajo škandali in drama, vse to pa se je končalo takrat, ko je spoznala svojega moža Badera Shammasa. Šele nekaj mesecev po tem, ko sta se spoznala in začela svoje razmerje, sta se julija lani na skrivaj poročila ter se preselila v Dubaj. Tam je igralka končno našla mir, ki si ga je tako dolgo želela ter ga iskala.

Po nekaj mesecih skupnega življenja kot mož in žena je par pred nekaj dnevi sporočil veselo novico, da pričakujeta svojega prvega otroka. Lindsay je novico sporočila preko svojega Instagram profila, na katerem ji sledi že več kot 12 milijonov uporabnikov iz celega sveta. Objavila je fotografija otroškega bodija, zraven pa pripisala, da se jima bo kmalu pridružil novi družinski član.

”Blažena sva in presrečna!” je ob fotografijo zapisala bodoča mamica, ki seveda ni mogla skriti navdušenja ob tem, da pod njenim srcem raste njen prvi otrok. Pod fotografijo se je pričakovano hitro nabralo kar nekaj čestitk in dobrih želja bodočima staršema, med drugim so se oglasile nekatere znane osebnosti, ki so Lindsay zaželele vse najboljše za bodočo vlogo mame, ki jo bo kmalu prevzela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Javnosti ni poznan točen podatek o tem, kdaj in kje natančno sta se Lindsay in Bader sploh spoznala. Lindsay se je zaradi svoje odvisnosti od alkohola in drog umaknila v Združene arabske emirate, kjer je začela novo življenje, odmaknjeno od vseh škandalov, ki so jo spremljali v preteklosti. Bader je v njeno življenje vnesel svežino in mu več kot očitno dodal novi smisel.

Novembra 2021 je igralka naznanila, da se je zaročila, ko je na svojem profilu na Instagramu objavila kolaž črno belih slik, na katerih sta bila bodoča ženin in nevesta. Zraven je pripisala, da je Bader ”njena ljubezen, njeno življenje, njena družina in njena prihodnost”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindsay Lohan se je glede na svojo podobo iz preteklosti zagotovo bistveno spremenila, ne samo karakterno, temveč tudi vizualno. Bodoča mamica se je očitno še pravi čas odločila za korenito spremembo svojega življenjskega stila ter poiskala potrebno pomoč, da lahko danes uživa v povsem drugi vlogi.

Prav tako je igralka iz svojega profila izbrisala vse fotografije iz preteklosti, na katerih je bila pomanjkljivo oblečena in v seksi pozah. To je bil eden izmed glavnih razlogov, da so se oboževalci in javnost resnično začeli zavedati, da so na vidiku velike spremembe v življenju sicer zelo problematične igralke, ki je leta 2013 preživela 90 dni v rehabilitacijskem centru za zdravljenje odvisnosti od drog in alkohola. Izgleda, da je pred njo pozitivno obdobje, na katerega zagotovo gleda nadvse optimistično in obetavno.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram