• C Novo mesto
  • 07:25
  • Ned, 03.03.2024

Ljubezenski trikotnik na Kmetiji? Ponoči dogajalo v postelji, Ivan je kar odšel

V šovu Kmetija smo bili priča vročim trenutkom. Manja je na željo izpadle tekmovalke Karin postala glava družine tega tedna. S tem ji pripada posebna soba in velika postelja, v kateri pa to noč ne bo sama. Okupirala sta jo namreč Ivan in Tom, a je prvi po njenem prihodu v posteljo odšel iz sobe.  Tom je na vprašanje, kaj sta imela z Manjo, odgovoril: »Nekaj sva imela, ene fore, ampak potem smo tako ali tako vsi šli spat.« A kot požar se bodo razširile govorice o ljubezenskem trikotniku, kajti Tom je všeč tudi Andrei.

Manjo Šernek gledalci poznajo iz šova Ljubezen po domače. Na Kmetijo se je podala v upanju, da spozna nove ljudi in razišče svojo podeželsko stran. Boji se, da jo bo na posestvu pričakala neudobna postelja, izogniti bi se želela molže. V predstavitvenem videu je povedala, da je dobra poslušalka, zabavljač in da jo krasi odločnost.

Sicer pa je Ivan povedal tudi svojo plat zgodbe, dejal je namreč, da ni nič slišal, ker sta se z Aljažem najprej pogovarjala, potem sva pa zaspala,je neprepričljivo z navihanim nasmeškom komentiral dogajanje, medtem ko se je Manja ob vprašanju o tem, kaj se je dogajalo, le skrivnostno hihitala. »Novo jutro, jaz sem glava družine, meni je top, ker zdaj sem kar tako šefica,« jo je razganjalo od dobre volje.

Poraz proti Aneti

Sicer pa Aneta in Manja sta se pomerili za prednost pri tedenski nalogi.  Vsaka je morala v svojem žaklju čim hitreje premagati ovire na poti do cilja. Prva, ki je uspela narediti pet krogov, je postala zmagovalka in to je bila Aneta, ki je tudi ves čas vodila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv)

N. D., Foto: POP TV