• C Novo mesto
  • 10:09
  • Čet, 22.02.2024

Luka Dončić se je razveselil naraščaja, poglejte si prvo fotografijo!

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se razveselila prvega otroka. Par je dobil hčerko, dojenčico pa sta poimenovala Gabriela, sta oba objavila na Instagramu. Tako Dončić kot njegova zaročenka sta tam objavila fotografijo, na kateri se vidijo dojenčica ter dlani srečnih staršev.

Štiriindvajsetletni košarkar Dallas Mavericks in leto starejša manekenka sta sicer 7. julija na družbenih omrežjih sporočila, da sta se po dolgoletni zvezi zaročila, novico o nosečnosti pa nato skrbno skrivala.

Že pred objavo vesele novice so iz vrst Dallasa sporočili, da bo 24-letnik izpustil tekmo proti Memphis Grizzlies zaradi osebnih razlogov. Dončić bo prvič v tej sezoni izpustil tekmo v ligi NBA. Ljubljančan to sezono za Mavericks v povprečju dosega 31,1 točke, 8,0 skoka in 7,9 podaje na tekmo. Dallas zasedbo Memphis Grizzlies gosti v noči na soboto. Tekma v Dallasu se bo začela ob 1.30 po srednjeevropskem času.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Spoznala sta se pri rosnih 12-tih letih

Dončić je svojo leto dni starejšo partnerko spoznal pri rosnih 12 letih, ko je bil z družino na počitnicah na Krku. Med njima je preskočila iskrica in leta 2016 sta postala par. V dolgoletni zvezi sta se preselila v Ameriko, si tam zgradila skupno življenje, se po krajšem premoru leta 2018 ponovno našla in na bolj trdnih temeljih zgradila zvezo, ki jo bosta kmalu okronala s poroko, pa poroča 24ur.

N. D.; Foto: Instagram