• C Novo mesto
  • 23:57
  • Sob, 01.10.2022

Mihaela Kranjc iz Ljubezni po domače razkrila, s kom je zaročena!

Junakinjo Ljubezni po domače doleteli težki časi, ko ji je pred nekaj časa umrla mama in ravno Janez je bil tisti, ki ji je stal ob strani.

Pisali smo že, da Matej Rokavec, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegoval za srce plavolase Mihaele Krajnc s Koroške in jo na koncu tudi osvojil, z njo ni ostal . Čeprav sta si bila naklonjena ves čas in smo lahko na malih zaslonih videli, da sta si precej všeč, pa očitno to ni bilo dovolj, da bi se njuno razmerje nadaljevalo tudi po zaključku šova.

»Ugotovila sem, da se za nobenega moškega nisem pripravljena odpovedati tej kmetiji. Tudi od njega ne morem pričakovati, da bo doma vse pustil in prišel k meni. Če bi bile okoliščine drugačne, bi se to morda drugače razpletlo,» je Mihaela povedala v zadnji oddaji. Zanimanje v njem je vzbudila druga tekmovalka, in sicer simpatična Sentya Tiya Awbell iz Kamnika, ki se je v šovu borila za naklonjenost Primorca Davida Krulčiča. Po poročanju njena.si je  Matej že pokleknil na kolena, zaročenca pa sta se 22. oktobra razveselila rojstva deklice, ki sta jo poimenovala Aurora.

Janez ji je spodnesel tla pod nogami

Zdaj pa smo na portalu njena.si zasledili, kdo pa je njen srečni izbranec, ki je Mihaeli spodnesel tla pod nogami. To je namreč Janez in kot pišejo, gre za fanta, ki je bolj zadržane narave in ni človek besed, pač pa dejanj. To Mihaeli pomeni veliko, saj je v težkih časih, ko ji je pred nekaj časa umrla mama, morala skozi težko obdobje in ravno Janez je bil tisti, ki ji je stal ob strani. Svojo predanost pa ji je izkazal tudi tako, da jo je zaprosil. »Hotel je, da vem, da bo držal z menoj ne glede na situacijo. Srečna sem, da sem našla osebo, ki ji lahko popolnoma zaupam, osebo, ki mi pomaga skozi te trenutke,«’ je novinarjem na njena.si še zaupala Mihaela in jim poslala prelepe fotografije s svojim novim izbrancem.

N. D.; Foto: Instagram

dolenjske lekarne