• 18.37C Novo mesto
  • 17:31
  • Pet, 05.06.2020

Milan je brez dlake na jeziku udaril po POP TV! »Televizija je s tem mene v dr** porinila«

Milana Teržana je celotna Slovenija spoznala preko v šovu Ljubezen po domače. Javilo se mu je dosti žensk, a kaj ko je romantično potovanje je odpeljal Primorko Ireno, ki je bila zanj, vsak po njenih besedah, prevelika dama, Milan pa ne njen tip moškega. In to kljub njegovemu neprestanemu trudu!

BREZ DLAKE NA JEZIKU

Za spletni portal Žurnal24 je sedaj, ko je šova konec, povedal: »Televizija je kupila rože in darilo in s tem mene v dr** porinila. Če bi jaz izbiral, bi izbral drugačno darilo, kaj bolj konkretnega. Seveda ji ne bi kupil spodnjega perila, saj je ne poznam dobro. Ljudje pa mislijo, da sem popolnoma za časom, da sem ji to kupil.« Je pa priznal, da je že na začetku prepoznal, da iz te moke ne bo kruha, a eno je moral izbrati. »Saj po eni strani mi je bila malo všeč, a sem hitro spoznal, da nima smisla. Končni udarec mi je zadala na koncu, ko je rekla, da se ne bo preselila k meni, jaz pa pri njej ne smem biti več kot dva dni. Ne vem, zakaj ne.«

NAZAJ K BIVŠI

Je pa gospod očitno našel srečo v bivši ljubezni. Za 24ur.com je namreč razkril, da se je vrnil k svoji nekdanji partnerici, s katero sta se razšla, preden se je prijavil v oddajo!?

NaDlani.si; Foto: POP TV