• C Novo mesto
  • 22:27
  • Sob, 27.11.2021

Milan v Ljubezni po domače ostal brez besed! Po hčerki obline pokazala tudi mama

V šovu Ljubezen po domače se dogaja, videli smo nekaj vročih prizorov. Cecilija je namreč ob močni konkurenci ugotovila, da se bo morala bolj boriti za Milana Podgornika.  Slednji je povedal, da so bile njegove dame zelo sproščene in spontane, zjutraj pa je pričakoval kavico. Z njo ga je presenetila ravno Cecilija, ki ga je prosila, ali bi ji lahko zašil strgane hlače. Ko je zagledal njen dekolte, je Milanu postalo vroče: »Obline tudi niso vse v življenju, samo ta ima nekaj, kar izstopa.« Cecilija je priznala, da je razkazovanje njenih čarov njena ljubezenska taktika, kajti ugotovila je, da bo morala biti malo bolj tekmovalna. Nato sta ju zmotili sotekmovalki Majda in Marjana, ki sta seveda opazili njen dekolte, Majda ji je zato povedala, naj se pred zajtrkom ohladi. Na koncu je voditeljica Tanja Postružnik Koren je nato Milana in Cecilijo povabila na svečano večerjo.

Cecilija je za svečano večerjo spet malce šokirala, saj je skočila v kratko črno oblekico, v kateri se je počutila zelo privlačno. A Majda je bila v šoku, pričakovala je, da bo izbrala elegantnejšo večerno obleko, svetlolasi gospe zavidljivih mer pa se je zdelo, da sta njeni konkurentki starokopitni. Majda jo je celo vprašala: »A te ne bo zeblo?« Cecilija je bila jasna: »Saj me bo on grel.« Sotekomovalki sta se zato odločili, da se bosta napili.

Na večerji tudi mama

Na konci sta se le odpravila na večerjo, tam pa je uživala njena hčerka Manja, ki se v šovu bori za srce postavnega Primorca Davida Krulčiča, zato sta ju s svojim prihodom dodobra presenetila. David se je pritoževal, ker je hotel najprej spoznati hčer, šele nato bi prišla na vrsto mama: »Meni je to prehitro.« Milan je ocenil, da je David mlad, poln energije, včasih pa vzkipljiv, mama Cecilija pa je iskreno povedala, da je neprimeren za njeno hčer, saj se ne zna obvladati in je eksploziven. Mama in hči sta se nato umaknili na samo. Manja je povedala, da je David eno uro zainteresiran zanjo, naslednjo pa hladen do nje, si je pa Milana z lahkoto predstavljala v vlogi očima. Milan se ji je zdel tudi zgovornejši od Davida in sta se tudi več pogovarjala, kar jo je zmotilo.

N. D.; Foto: POP TV