• 11.27C Novo mesto
  • 03:06
  • Sre, 15.07.2020

Mirjam Poterbin iskreno o Luki in ločitvi: Poiskala sem strokovno pomoč

Mama mladega slovenskega košarkarskega zvezdnika Luke Dončića je gostovala v oddaji Zvezdana, kjer je iskreno spregovorila o svojem sinu. Med drugim je razkrila, da je bilo za oba zelo težko obdobje, ko se je Luka odpravil v Madrid: »Če si otrok želi iti … Problem imamo tam, kjer jih starši porivajo, da grejo. To je problematično. Tam, kjer si pa otrok želi, pa mislim, da je prav, da gre. Definitivno. Ne glede na to, da je bilo potem težko in jaz sem se po štirih letih preselila za njim, ker en dan je Luka samo klical in rekel: “Mami, prosim, pridi.” Ne, bilo mu je že enostavno, znal je jezik in vse, ampak potreboval je neko družino, želel si je živeti v svojem domu …«

Lukova strast so …

Razkrila je, da ima Luka eno strast ‒ avtomobile ‒- sicer pa denarja ne zapravlja, saj je zelo skromen. Ena izmed večjih preizkušenj je bila zagotovo ločitev. Kot je razkrila, je takrat poiskala tudi strokovno pomoč. Prepričana je namreč, da so starši tisti, ki morajo poskrbeti zase, v smislu, da znajo otroku pomagati v težkih trenutkih.

https://www.instagram.com/p/B8sKzTVluTN/

V ZDA ne bo

In še dobra novica. Po njenih besedah  bo Luka, ko bo končal kariero, naslednji dan v Sloveniji, tako da ne bo ostal v ZDA. »On je navezan na Slovenijo,« pravi.

NaDlani.si; Foto: printscreen RTV Slovenija