• C Novo mesto
  • 00:40
  • Sob, 18.05.2024

Močno sporočilo Selene Gomez po njenem kontroverznem odzivu na podelitvi nagrad MTV

Kar osem let je trajalo, da je Selena Gomez ponovno stopila na preprogo MTV VMA, kjer se je ponovno srečala z drugimi umetniki in umetnicami iste stroke, kot so med drugimi Shakira, Karol G, Anitta, Olivia Rodrigo, Sofía Carson, Sabrina Carpenter in seveda Selenina velika prijateljica Taylor Swift. S slednjo sta si med reklamnimi premori izmenjevali nasmehe in številne objeme ter tako pred kamerami dokazovali tesno prijateljstvo.

Pevka se je na podelitev nagrad vrnila ne le z novim singlom, posvečenim samskemu stanu, temveč tudi z več nominacijami za svojo viralno pesem Calm Down, ki jo je pred nekaj meseci izdala v sodelovanju z reperjem Remo. Takoj, ko je prispela v Prudential Center v New Jerseyju, je pevka pesmi Lose You To Love Me postala središče pozornosti s spektakularnim rdečim videzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Vendar pa njena pojava na omenjenem dogodku ni minila brez kontroverznosti in sredi večera je Selena naredila nekakšno gesto neodobravanja, medtem ko je bila objavljena nominacija Chrisa Browna. Slike in posnetki so seveda hitro zaokrožili po družbenih omrežjih in sprožili najrazličnejše komentarje, zato se je Selena odločila na situacijo odzvati z močnim sporočilom.

Omenjeni prizor se je zgodil ob razglasitvi kandidatov za najboljše R&B izvajalce v kategoriji, v kateri se je Chris potegoval za sodelovanje v pesmi How Does It Feel od Chloe Bailey. V trenutku, ko je bilo prebrano reperjevo ime, so kamere ujele Seleno, kako se drži za nos, kar so si njeni sledilci razlagali kot reakcijo gnusa nad imenovanjem Browna, ki je bil sicer v preteklosti zaradi svojega obnašanja deležen že številnih javnih pritožb in kritik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV (@mtv)

Selenin video je obkrožil internet, poleg drugih slik, ki so prikazovale njene prijazne in animirane izraze ter kretnje skozi ves večer. Le nekaj ur po začetku kroženja kratkih posnetkov, je Selena uporabila svoje zgodbe na Instagramu, da bi se soočila z neprijetno situacijo in jasno pokazala, da ne bo odobravala šal nekaterih uporabnikov interneta: “Nikoli več ne bom meme,” je zapisala na črnoozadje in tako povedala, da se je le pokazala takšna, kot je. ”Raje sem tiho, kot da me vlečejo po zobeh, da sem jaz v bistvu jaz. Veliko ljubezni vsem, je zaključila.

Po kratkih a jedrnatih izjavah je igralka obrnila tudi list in vendarle delila fotografije čudovite noči, ki jo je preživela s svojo ekipo in prijateljicami, med katerimi je bila tudi Taylor. Selena je bila nominirana v treh kategorijah, prejela pa je nagrado za najboljši afrobeat za svojo pesem z Remo, s katero je tudi stopila na oder in skupaj prejela omenjeno nagrado.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram