• C Novo mesto
  • 12:52
  • Pet, 19.04.2024

Na slovenski lokalni televiziji zaviti v črno, poslovila se je Klavdija

»Z veliko žalostjo v srcu vam sporočamo, da nas je zapustila naša krasna sodelavka Klavdija Sušnik. V našem spominu bo ostala kot pridno, prijazno in čudovito dekle. Globoko sožalje svojcem. Klavdija, ti pa počivaj v miru. Nekoč, nekje, se spet srečamo,« je zaslediti na profilu celjske komercialne televizije. Pod objavo se je vsulo na desetine komentarjev žalovanja. »Naj počiva v miru med angeli družini sorodnikom prijateljem iskreno sožalje,« pravijo. Iskreno sožalje tudi iz našega uredništva …

Leta 2020 jo je zadel infarkt

So pa o pokojni Celjanki leta 2020 pisali v Slovenskih novicah. Takrat so jo namreč pomodrelo našli v jarku, doživela je srčni zastoj. »Položili smo jo na tla, ker je bilo mrzlo, sem odprl prtljažnik, da bi videl, ali je v njem kakšna odeja. Takrat pa sem v njem zagledal roza kotalke in spreletel me je srh … Takrat sem vedel, da imamo opravka z mamico, ki jo moramo ohraniti pri življenju,« so bile besede očividca. Da je bila smola še večja, so ravno dva dni prej iz bližnje trgovine na Polulah ukradli defibrilator, zato so se morali ponj odpeljati v gasilski dom v Zagradu. Ključna je bila medicinska sestra, zaposlena v šentjurskem zdravstvenem domu. »Če ne bi bilo Sanje, ne bi bila taka, kot sem,« je povedala leta 2020 za omenjeni časopis dodala, da je imela res srečo, da se je to zgodilo na javnem kraju, kjer so tudi drugi hitro opazili, da je z njo nekaj narobe.

»Tisti dan sem se peljala v službo. Ne spomnim se kaj dosti, do sredine mostu pa vem, da sem pripeljala. Od tam naprej pa, kot bi mi nekdo odrezal film. Šele pozneje, v bolnišnici, sem razmišljala, kakšno srečo sem imela. Čez most namreč vsak dan hodijo v šolo otroci, tudi tisto jutro so, in lahko bi trčila v koga ali kak drug avto in povzročila tragedijo,« je takrat povedala mamica takrat osemletne hčerkice.

N. D.; Foto: Shutterstock

 

 

qlandiakrsko