• C Novo mesto
  • 03:00
  • Tor, 28.06.2022

Na twitterju odjeknilo: Erjavčeva hči se ločuje, poročila se je novembra lani

Še lani se je pisalo, da je Eva Erjavec, hči našega nesojenega premiera Karla Erjavca srečno poročena s 53-letnim poslovnežem in milijonarjem Andrejem Marčičem. O njem se je pisalo že pred leti, ko se je skupaj z razvpitim lobistom Božom Dimnikom lotil še enega dobičkonosnega posla – začela sta z izdelavo in prodajo jaht. Splovitve njune razkošne barke Brioni 44 se je leta 2010 udeležil celo tedanji premier Borut Pahor. Kot so poročale Slovenske novice konec lanskega leta, je Eva noseča in bi morala letos poviti prvega otroka.

Neuradno

Sedaj pa je na twitterju odjeklnilo. »Nuradno: ločujeta se Eva Erjavec, hčerka nekdanjega politika @ErjavecKarl , in znani poslovnež Andrej Marčič. Spomnimo, poročila sta se novembra lani,« je zapisal Bojan Požar.

Med ljubimci tudi Jan Plestenjak?

Evo, ki je asistentka na ljubljanski ekonomski fakulteti, so pred leti so jo povezovali z nogometašem Sebastijanom Cimirotićem in glasbenikom Janom Plestenjakom. Še bolj je duhove burila z objavami na družbenih omrežjih, ki so dale vedeti, da je vajena živeti razkošno.

NaDlani.si; Foto: Instagram