• C Novo mesto
  • 01:01
  • Sre, 30.11.2022

Ne boste verjeli, kakšna lepotica je bila Sonja iz Ljubezni po domače, posnela je celo videospot

Sonja Plešnar, Slovenija jo je spoznala v šovu Ljubezen po domače, kjer se poteguje za srce Mitje Rusa, je na družbenih omrežjih, kot kaže, tarča grdih komentarjev in posmeha na račun svojega dokaj nevsakdanjega videza.

»Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem plastična. Če se od daleč pogledam. Ja, res je. Na teh slikah in mogoče nekaterih trenutkih snemanja delujem plastično in ne resnično. /…/ Moj videz imam dva konkretna in jasna odgovora. Najprej, nisem plastična. Edino, kar je plastično na meni, so moji podaljški in umetni nohti, ki so slabe kakovosti. Moji lasje so na trenutke videti kot omelo in zato delujem kot strašilo za ptice, še posebej, ker sem včasih zelo vitka in mala kot vesoljček. Ta videz mi je 12 let bil krinka in zid med mano in zunanjim svetom. Zaradi mojega videza sem vedno štrlela ven iz okolice. Nihče ni želel biti v moji družbi. S tem sem ohranjala svojo žalost in samoto, da sem predelala moj zelo boleči zakon in še bolj bolečo ločitev. Ja, res je Richard mi je ukradel srce, me zlomil in poteptal tako mojo dušo in vso mojo voljo do življenja. Ta videz je dolga leta skrival mojo ranljivost,« se je izpovedala na družabnih omrežjih. Ob tem dodaja, da ji je šov  Ljubezen po domače odprl oči in dal vetra v njena krila: »Hvaležna sem tudi za to, da ste mi pomagali, da se zazrem vase in začnem živeti na novo. Življenje belega laboda. Grda račka pa je le še boleča slika moje žalostne preteklosti.«

Lepotna tekmovanja in pesem Galeb

Na njenem Facebook profilu se je našla tudi fotografijo, s katere je razvidno, da je Sonja pred več leti tekmovala na lepotnem tekmovanju, ki je. tako je zapisala, vodilo v tekmovanje za Miss Slovenije. Sicer pa to ni njen prvi nastop pred kamerami, saj se je že pred leti pojavila na slovenski glasbeni sceni, in sicer s pesmijo Galeb. Nato se je leta 2012 umaknila izpred oči javnosti in o njej ni bilo slišati ničesar več, do sedaj, ko je znova v šovu.

N. D.; Foto: POP TV

novo leto