• C Novo mesto
  • 04:30
  • Pet, 27.01.2023

Ne boste verjeli, kje se je Ana Pusovnik slikala po škandalu s šolskimi fotografijami: Le kdo ji je tokrat odprl?

»Vinarji so zgroženi! Razvpita učiteljica zapustila šolske klopi in se podala v najstarejšo vinsko klet na Koroškem! Le kdo ji je tokrat odprl vrata? Malo za šalo, malo za res haha,« je malce za šalo, malce zares zapisala Ana Pusovnik, junakinje iz pretekle sezone šova Sanjski moški. Ana je sicer znan potem da na posebni spletni platformi OnlyFans objavlja erotične fotografije, ki ji prinašajo dober zaslužek.  Ana je sicer svojim sledilcem na Instagramu pred časom razkrila, da je po izobrazbi frizerka, kar tri leta pa je opravljala delo prodajalke. Preden se je odpravila v sanjski resničnostni šov je delala tudi kot kontrolorka v proizvodnji. Nobeno delo mi ne smrdi in marsikaj  znam! V življenju skrbim zase, kuham, pospravljam. Živim sama s svojo psičko v najemniškem stanovanju!, je povedala na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Pusovnik 🌹 (@anapusovnik_)

Spomnimo, vodstvo Osnovne šole Franja Goloba Prevalje je avgusta policijo obvestilo, da je ženska (Ana Pusovnik, op.p.) brez njihove vednost v prostorih šole posnela erotične fotografije in jih objavila na spletu, policija o tem zbira obvestila v smeri prekrška po zakonu o varstvu javnega reda in miru. Ukrepala je tudi šola, z zadevo je seznanjen inšpektorat. Zvezdnica resničnostnega šova je takrat dejala,  da ni bil njen namen, da se s slik vidi, da so posnete na šoli. Priznala je tudi, da bi jih lahko posnela tudi v studiu. Fotografije so bile posnete v času počitnic, otrok takrat v šoli ni bilo.

Srečno zaljubljena v podjetnika

Korošica je sicer srečno zaljubljena in to v kar 20 let starejšega uspešnega direktorja koroškega podjetja Graplas d.o.o., Saška Taksa, ki je vodenje podjetja pred več kot desetimi leti prevzel od svojega očeta, na Koroškem pa naj bi imel tudi Airsoft klub. »Osvojil me je s svojim šarmom in energijo. Med nama je hitro preskočila iskrica. Saško je res čudovit, pozoren, uspešen in romantičen moški.  Je moj največji oboževalec in moja podpora. S tem, da se odlično razumeva in skupaj premagujeva ovire na najini poti, samo dokazujeva vsem zlobnim jezikom, da se ne predava in sva skupaj kljub vsemu,« je za njena.si pojasnjevala seksi Korošica, ki se z dvajset let starejšim Saškom lepo dopolnjuje tudi zaradi svoje ambiciozne narave, saj tudi sama stremi k snovanju uspešne prihodnosti.

N. D.; Foto: Instagram