• C Novo mesto
  • 14:05
  • Čet, 22.02.2024

Ne samo razhod, takšna kalvarija se dogaja Jani Morelj!

Pred dnevi je odjeknila še ena ločitev na slovenski estradi. Jana Morelj in njen izbranec Marko Žumer Fogy se medijsko nikoli nista želela kaj preveč izpostavljati. Svojo srečo sta rada živela daleč stran od medijskih luči in zdelo se je, da jima je v njunem svetu zelo lepo. Paru se je leta 2018 rodila hčerka Mia, ki jo Jana občasno pokaže na svojem Instagramu in nikoli ne skriva, da je na svojo edinko zelo ponosna. Razhod je na svojem podcastu omenil že Marko sam, o njunem razhodu pa je poročal tudi Žurnal24.

V stanovanju je živel še nekdo drug …

To pa še ni vse. Vremenska napovedovalka in radijska voditeljica je bila nedavno gostja v priljubljenem podcastu Lovim ravnotežje, ki ga ustvarja podjetnica Nina Gaspari. Jana je Nini med drugim zaupala tudi svojo težko in stresno zgodbo z nakupom stanovanja. Na dražbi se je potegovala za okoli 40 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Šiški, ki ga pred tem ni videla. Uspelo ji je, zanj pa je plačala 132 tisoč evrov. A začetno veselje ni trajalo dolgo, saj se je izkazalo, da v Janinem stanovanju še vedno nekdo živi. Začela se je eno leto trajajoča kalvarija, ki so jo reševali preko sodišča. Po enem letu je tako prvič videla stanovanje. Kljub temu, da trenutno živi v najemu in hkrati plačuje kredit za stanovanje, ki zaenkrat še ni vseljivo, pravi, da je vesela, da si je upala narediti ta korak, saj bi ob današnjih cenah težko prišla do lastniškega stanovanja.

Jana Morelj, slovenska radijska voditeljica, je postala prepoznavna po tem, ko je postala sovoditeljica Denisa Avdića v jutranjem programu Radia 1. Poleg tega občasno podaja vremensko napoved na komercialni televizijski postaji Pop TV.

Hči na prvem mestu

»Zdaj je merilo predvsem Mia. Če vidim, da je zame vrednejši čas s hčerko, zadevo odpovem, četudi gre za druženje s prijatelji. Ne bom šla v kino ali se zabavat na račun tega, da se bom odpovedala času z Mio. Lahko bom šla pozneje. Hvala bogu sem toliko doživela, preden sem dobila Mio, da nimam bolečine nedoživetega,« je povedala v zanimivem intervjuju za Jano in poudarila, da je kljub vsemu neprijetnemu dogajanju hčerka vedno na prvem mestu.

N. D.; Foto: Radio 1