• C Novo mesto
  • 02:46
  • Pon, 23.05.2022

Neprepoznavna Romana iz Kmetije šokirala sledilce: odpela je srajčko in jih dala na plano

Prihaja iz ene najbolj znanih kmetijskih družin v Sloveniji Pr’Lavrič v Vačah, ki se ponaša z zares bogato zgodovino, ki sega tja v leto 1860.

Romana Lavrič je pred vstopom v Kmetijo povedala, da je nasmejana, trmasta in delavna, ter ob tem pa dodala, da se resničnostnega šova izjemno veseli, saj bo spoznala nove ljudi, hkrati pa izkusila veliko novosti. Odraščala je na kmetiji, tako da ji je jasno, kakšno je življenje v takšnem okolju. Nenazadnje prihaja iz ene najbolj znanih kmetijskih družin v Sloveniji Pr’Lavrič v Vačah, ki se ponaša z zares bogato zgodovino, ki sega tja v leto 1860. Njena družina pa je svojo kmetijo odprla tudi za turiste, na bookingu so za svojo storitev prejeli kar devet zvezdic (od desetih).

V šovu je bila pridna, delovna in nekonfliktna ter se potiskala v ospredje in ni iskala pozornosti. No, ko je prišla iz šova in si ogledala pretekle oddaje, je bila Romana šokirana, saj od sotekmovalcev ni pričakovala takšne dvoličnosti, posebej ne od Tjaše, ki je izkoristila njeno dobroto. »Želim, da bi ljudje, ki vedo zame ta trenutek, to vedeli tudi čez pet let, zato se bom potrudila in delala na tem, da bo tako. Mogoče mi bo malo lažje, ker naš turizem že poznajo, sicer pa smo malce razširili ponudbo med tem časom, ko sem bila na Kmetiji, uredili smo postajališča za avtodome (PZA). S tem bom privabila ljudi in obdržala prepoznavnost,« je za 24ur povedala ob koncu šova.

Kmetice izzivajo

Je pa Romana sedaj močno presenetila svoje sledilce. Objavila je namreč fotografijo, na kateri je v nedrčku in z novo pričesko. Za nameček je svetlolaska oklestila tudi nekaj kilogramov. Mnogi pa se sprašujejo, ali je to posledica novoletnih zaobljub oz. nedavno prebolelega covid-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana Lavrič (@romana_lavric)

 

Ob tem spomnimo, da se njena sotekmovalka s Kmetije Nina Radi tudi lahko pohvali z izklesano postavo, za nameček pa je tokrat svojim sledilcem pokazala, kako zapeljivo zadnjico ima. V pajkicah, ki jih je oblekla, je zadnjico namreč poudarila še bolj. Nina je v prejšnjih objavah razkrila, da hodi v fitnes, mi pa lahko rečemo, da so rezultati vidni.

N. D.; Foto: POP TV