• C Novo mesto
  • 22:35
  • Pon, 08.03.2021

Nepričakovano! Darja na novo zaljubljena, Janez razkril, katero bi moral izbrati

Po besedah Janeza Rebernika je zanimanja s strani deklet zanj ogromno in bi moral meti tajnico, da bi mu vse to urejala.

Pisali smo, da je Darja Sančanin, junakinja iz Ljubezni po domače razkrila, kaj se je zgodilo med njo in Janezom Rebernikom. Po njenih besedah se tri mesece po koncu šova Ljubezen med njima ni obnesla, vsak st odšla svojo pot.

Janezom sva bila res zaljubljena, vsaj zase lahko rečem, da sem bila. Razlog za najin razhod pa so bile različne predstave o skupni prihodnosti in pa to, da si nisem znala predstavljati življenja na kmetiji skupaj z njegovimi starši, kjer ni bilo popolnoma nobene zasebnosti, je simpatična črnolaska razkrila za 24ur ter dodala, da se ji Janezovo vedenje sedaj zdi malo oz. kar zelo ‘mimo’, toda takrat je bila zaljubljena in tega sploh ni opazila. Ob tem ni pozabila dodati, da je sedaj na novo zaljubljena.

 

Janez Rebernik in Darja Sančanin sta bila na snemanju zadnje oddaje Ljubezen po domače videti zelo zaljubljena. Toda Darja je razkrila, da je njuna sreča trajala tri mesece, potem pa so se njune poti razšle.

Objavil/a Ljubezen po domače dne Torek, 29. december 2020

Lilija je delovna in pridna

In če je Janez še pred dnevi razlagal, da je pričakoval, da bo do česa takega prišlo, je sedaj postal bolj gosto beseden, ko njegova bivša ljubi drugega. »Jaz sem že proti koncu šova videl, kam to pelje in da to ni to. Če bi še enkrat snemali, zagotovo ne bi izbral Darje. Čisto odkrito povedano, izbral bi Lilijo. Ona je pa v življenju že dala nekaj skozi, je delavna, pridna,« je bil jasen za omenjeni portal.

Hudo povpraševanje

Še to, po njegovih besedah je zanimanja s strani deklet zanj ogromno in bi moral meti tajnico, da bi mu vse to urejala.

NaDlani.si; Foto: POP TV