• C Novo mesto
  • 06:08
  • Tor, 21.03.2023

Nepričakovano, še ena ločitev na slovenski estradi!

  Nekdanja zaljubljenca sta tudi starša triletnemu sinu Krisu Maju, ki se jima je rodil po dveh letih zveze: »V najinih mislih je predvsem zaščita najinega sinčka.«

Še en slovenski par se je ločil. Tin Vodopivec in Urška Majdič sta namreč za 24ur ekskluzivno sporočila, da sta se razšla. Komik in pevka, ki sta pred tremi leti postala starša sinu Krisu Maju, kljub razhodu ostajata prijatelja. »Že pred časom sva se odločila vsak za svojo pot. Sicer vseeno prepleteno, saj nadaljujeva poslovno in prijateljsko ter si deliva nekaj najlepšega – starševstvo,« sta ekskluzivno povedala za omenjeni portal.  Nekdanja zaljubljenca sta tudi starša triletnemu sinu Krisu Maju, ki se jima je rodil po dveh letih zveze: »V najinih mislih je predvsem zaščita najinega sinčka.«

Poleg starševstva si delita tudi kar nekaj skupnih projektov, eden izmed njih bo ravno na dan zaljubljencev ugledal luč sveta. V kina namreč prihaja film Nekaj sladkega, ki sta ga skupaj ustvarila prav nekdanja partnerja. Skupaj sta namreč podpisana pod njim kot scenarista, producenta, Tin je režiral, Urška pa je napisala glasbo. V filmu pa se v manjših in zabavnih stranskih vlogah tudi pojavita. V kinodvoranah si ga bo mogoče ogledati vse od dneva zaljubljencev dalje.

Urška je za film N pisala scenarij in za celovečerec ustvarila tudi glasbo. O misiji iskanja javnih finančnih sredstev za snemanje nove slovenske romantične komedije je brez dlake na jeziku dejala: »Neuradno smo dobili info, da nimamo šans, ker nimamo referenc in imamo vsebino, ki nekako ni po njihovih zahtevah. Niste v krogu,« je pojasnila namige poznavalcev filmske scene v Sloveniji.

Jurij Tepeš preko Instagrama sporočil, da se je ločil

Spomnimo, pretekli mesec je odjeknila novica, da se je ločil nekdanji smučarski skakalec Jurij Tepeš, ki trenutno dela kot pomočnik trenerja mladinske reprezentance v skokih, je na Instagramu objavil srce parajoč zapis – priznal je, da se je ločil. Razšel se je z Nušo Rakovec, ki na Smučarski zvezi Slovenije skrbi za marketing. Skupaj sta bila več let, leta 2019 pa sta se poročila.

N. D.; Foto: facebook