• C Novo mesto
  • 21:29
  • Sob, 04.12.2021

Nina in Ambrož že sporočila veselo novico?

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj, med katerima je iskrica v šovu Kmetija preskočila iskrica, sta pred dnevi na Instagramu razkrila, da si urejata skupno domovanje. »Ta teden bomo naredili vmesno ploščo, zamenjali bomo streho, čaka nas še vodovod, elektrika, okna, vrata in oprema. Vseliti se nameravava maja,« je za Žurnal24 povedal Ambrož.

Zdaj pa sta sprožila tudi govorice, da bi se morda lahko že kmalu razveselila naraščaja … Ambrož je namreč za portal Zurnal24 namignil v smehu, da naj se pustimo presenetiti. Na vprašanje, ali to pomeni, da bosta imela otroka ob pravem času ali pa nameravata veselo novico sporočiti ob pravem času, je dodal: »Boste videti.« je skromno odgovoril, hkrati pa se zahvalil za čestitke. Morebitno veselo novico so pri omenjenem portalu preverili tudi pri Nini, ki se je prav tako nasmejala in odgovorila: »Da bi vedela, nisem noseča. Pustimo se presenetiti, kaj bo prej, štalca ali krav’ca.«

Kaj pa se dogaja v šovu?

V Kmetiji je medtem potekalo glasovanje o prvem dvobojevalcu. To je postala Majda, a tekmovalce je čakalo presenečenje. Voditeljica Natalija jim je povedala, da morajo izmed vseh, razen Polone, ki ima imuniteto, določiti črno ovco, ki bo morala takoj po glasovanju zapustiti posestvo in se preseliti v gozd. Majda je ob tem predlagala, da lahko kar njo predlagajo za črno ovco, če je že postala prva dvobojevalka. A težava je bila v tem, da tekmovalci niso vedeli, kaj pomeni, če si črna ovca. Sledilo je glasovanje in črna ovca je postala Karin. Takoj po glasovanju je zapustila posestvo in odšla v gozd.

Voditeljico Natalijo je tudi  zanimalo, kakšna je zdaj situacija med Polono in Nino. Medtem ko je Polona dejala, da se zna zunaj vse umiriti in odnos zgladiti, je Nina dodala, da dvomi, da lahko njuno prijateljstvo še kdaj zaživi. Če ste pozabili, Ambrož je sedaj že izpadel iz igre.

N. D.; Foto: POP TV