• C Novo mesto
  • 21:04
  • Ned, 13.06.2021

Notranji viri trdijo: Melania odšteva minute do ločitve od Donalda

Potem ko je Donald Trump izgubil volitve se mnogi sprašujejo, kaj bo počel sedaj, pa tudi kaj bo počela njegova žena Melania. Ali bo Donald po volitvah izgubil še ženo, se v isti sapi sprašujejo tuji mediji.

Ni hotela priti v Belo hišo

Po njegovi zmagi na predsedniških volitvah leta 2016 je pisalo, da je Melania planila v jok. »Nikoli ni pričakovala, da bo zmagala,« je za medije dejala njena prijateljica. Kar pet mesecev se iz New Yorka ni želela preseliti iz Washingtona, potem ko je njen mož vstopil v Belo hišo. Nato se je opravičila z besedami, da želi ostati v New Yorku, dokler njihov sin Barron ne konča šolanja, a govorilo se je, da ji je trajalo pet mesecev, da se je s Trumpom pogajal, da bi Barron dobil enak delež dediščine kot njegovi drugi otroci. Te zgodbe je nedavno potrdila njena nekdanja prijateljica in sodelavka Stephanie Wolkoff.

Ne spita v isti spalnici

Wolkoff je za ameriške medije dejal, da zakonca Trump ne spita v isti spalnici v Beli hiši in da je njun zakon ‘transakcijski’. Njegova nekdanja sodelavka Omarosa Manigault Newman trdi, da je njunega 15-letnega zakona konec. »Vsako minuto odšteva, da zapusti pisarno , da se lahko loči. Če ga osramoti in prosi za ločitev, ko je še predsednik, bo Trump našel način, da jo kaznuje,« je dejala. Kljub hladnim odnosom pa v javnosti 50-letna Melania trdi, da je v odličnih odnosih s svojim 24-let starejšim možem. On je celo zatrdil, da se nikoli ne prepirata.

Avtobiografije o zakonu očitno ne bo

Trumpova druga žena Marla Maples je recimo podpisala predporočni sporazum, na podlagi katerega ni smela dajati negativnih intervjujev o njem ali pisati avtobiografije o njunem zakonu. Predpostavlja se, da je Melania podpisala podobno pogodbo.

NaDlani.si; Foto: youtube