• C Novo mesto
  • 21:27
  • Ned, 13.06.2021

Novi partner Monike Jelinčič šokiral: Razdiral sem družino, razdiral sem nekaj svetega

Pisali smo, da se Zmago Jelinčič in njegova žena Monika Zupanc Jelinčič po 16 letih zakona uradno ločujeta. »Ni lepo, ker je zapustila družino in šla z mlajšim,« je takrat dejal prvak SNS. Gre namreč za Roka Mikliča, finančnega direktorja podjetja Digit, ki njemu in njegovemu očetu Ivanu Mikliču ustvarja več deset milijonov prihodkov letno. Spoznala sta se, ko se je Monika odločila opravljati izpit iz padalstva, rezultat tega je sodna drama, ki jo lahko te dni spremljate v medijih.

Preberite: To je moški, zaradi katerega naj bi Monika zapustila Zmaga Jelinčiča

Tako ljubezen čuti do Monike

A omenjeni ljubimec se je tokrat oglasil na družabnem omrežju v zares iskrenem zapisu, kjer je pojasnil tudi zadnje obtožbe,  da je napadel uradnika in mu ukradel davčni spis:

Dragi prijatelji, družina, znanci, poslovni partnerji,

Neresnične medijske objave in dogodki iz preteklih dni so me pripravili do tega, da kljub prvotnemu nasprotovanju povem svojo plat zgodbe in seveda resnico. Vsi, ki me dobro poznate, veste, da nikoli nisem želel biti medijsko izpostavljen oziroma se na kakršen koli način kazati v medijih. Žal sem bil zaradi ljubezni primoran sprejeti tudi to dejstvo.

Ljubezen je zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike. Kljub temu pa je imela ljubezen do nje vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko sem se zaljubil. Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša. Vsekakor je ta grenak priokus postajal čedalje bolj ohlapen, saj sem spoznal, predvsem v zadnjem obdobju, da pojem družine v Monikinem primeru nikakor ni predstavljal tistega, kar je meni sveto. Spoznal sem, da sem s tem dejanjem svoji ljubljeni osebi končno odprl oči, jo rešil okov ter ji pokazal vse pozitivne strani življenja in to me osrečuje vsak dan.

Preberite: Ljubimec Jelinčičeve Monike fizično napadel

Bom čustva pustil ob strani in se osredotočil na dogajanje zadnjih dni. V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test.

Na koncu bi rad zaključil z mislijo, da je življenje prekratko in ga moramo živeti pozitivno vsak dan kot da je zadnji. Vsekakor pa prihajajo v naša življenja tudi trenutki, ki niso prijetni, in takrat je pomembno, da imamo podporo tistih, ki so nam dragi. V kolikor je bil kdorkoli od vas zaradi nastale situacije, ki me je doletela, na kakršnem koli način oškodovan ali prizadet, se mu iskreno opravičujem.

Dragi prijatelji, družina, znanci, poslovni partnerji,
Neresnične medijske objave in dogodki iz preteklih dni so me…

Objavil/a Rok Miklič dne Sreda, 20. november 2019

NaDlani.si; Foto: Instagram