• C Novo mesto
  • 19:47
  • Sob, 10.04.2021

Novinarka RTV sporočila Hojsu: Vrag je odnesel šalo, dovolj je dokazov za sodišče

»Pred dnevi je novinarka ⁦RTV Slovenija Eugenija Carl skupaj s somišljeniki in otroki brez mask hodila po slovenski obali in razglašala, da so ukrepi nepotrebni. Danes se v novinarskih vrstah iste provinience ”čudijo” od kod tak porast okužb na obali,« je notranji minister Aleš Hojs zapisal na twitterju potem ko se je razvedeli, da gre Obala nazaj na rdeči seznam zardi povečanja okužb.

Novinarka je se je na ministrov zapis in obtožbe odzvala z naslednjimi besedami: »Vrag je odnesel šalo. Tule bom pa resno razmislila o tožbi. Minister mi je fantazijsko naprtil krivdo za naklepno širitev okužbe na Obali in posledično za porast števila okuženih.«  Ob tem je dodala, da sama redno nosi masko in opozarja vse, ki je ne nosijo, ter da spoštuje tudi druge ukrepe za preprečevanje širjenja virusa ter nenazadnje, da s koprskim shodom staršev proti vnovičnemu zaprtju šol nima nič.

Vrag je odnesel šalo. Tule bom pa resno razmislila o tožbi.
Gre za eklatantno lažnivo obdolžitevin obrekovanje,…

Objavil/a Eugenija Carl dne Petek, 19. februar 2021

»Hojsa popolnoma povozi Krek. Uradni podatki NIJZ včeraj: vir skoka okužb na Obali so zasebna druženja in nespostovanja karantene ter izolacije. Ne shodi ne šole ne gospodaraki sistemi ne RTV KP. Dovolj dokazov za sodišče,« zaključi svoj zapis.

NaDlani.si; Foto: facebook