• C Novo mesto
  • 11:48
  • Ned, 13.06.2021

O Hajdi kroži grda govorica, njena sošolka povedala drugo plat zgodbe

Hajdi Korošec Jazbinšek je danes uspešna poslovna ženska, pred leti pa je bila prava otroška zvezdnica v Sloveniji, saj je navduševala množice mladih. Pisali smo, da je bila gostja v epizodi podcasta Na svoji strani z Ajdo Rotar Urankar, kjer sta v pogovoru spregovorili  o temni strani slave, s katero se je kot deklica oz. najstnica spoprijemala. »Velikokrat sem bila v garderobi pretepena, pa nisem vedela zakaj, in tudi učitelji niso več vedeli, kaj storiti,« je povedala med drugim.

No, zdaj se je na njene obtožbe odzvala tudi njena nekdanja sošolka, ki trdi, da le ni bilo vse tako, kot je bilo opisano v zgornjem podcastu. »Jaz sem njena sošolka iz osnovne šole. Ob tej njeni izpovedi in kako mediji pograbite vsako igranje žrtve znane osebnosti ter to prikazujete kot resnico. Jaz nisem znana oseba, pa se spomnim dogodka, kako me je Hajdi Korošec izza hrbta s kolenom sunila v križ in hkrati roke na ramena in me položila na tla … Izza hrbta – pa za to ne kličem medijev in igram žrtve. Toliko o pretepanju in tem kdo je koga tepel,« je povedala za Žurnal24.

Hajdi se je na takšne obtožbe že odzvala, sošolko je namreč preko Instagrama pozvala, da se dobijo na kavi ter rešijo domnevni spor.

NaDlani.si; Foto: youtube