• C Novo mesto
  • 22:06
  • Sob, 13.08.2022

Objavljena prva skupna fotografija slovenske vplivnice in hrvaškega nogometaša, potrdila sta veselo novico

Slovenka Kaja Vidmar je na svojem Instagram profilu delila prvo fotografijo s partnerjem, nogometnim zvezdnikm, Šimom Vrsaljkom. Par je nasmejano poziral na jahti, ki leži na palubi, Kaja pa je v opis dala srčni emotikon. Pred tremi dnevi je objavila fotografije mame hrvaškega nogometaša Branke in Zadranke Meri Rašin ter razkrila, da jadrajo skupaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Vezo potrdila z risbo na Instagramu

Spomnimo, da je manekenka po daljšem skrivanju pred kratkim potrdila razmerje s hrvaškim nogometašem. Na Instagramu je objavila risbo z liki, ki so neverjetno podobni njej in Vrsaljki in držijo dojenčka v naročju. Na fotografiji je označila tudi nogometaša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja je sicer aprila rodila hčerko Viktorijo. Na družbenih omrežjih se zadnje čase govori, da se je par poročil, saj je na zadnjih fotografijah vidno, da oba nosita prstane na rokah.

Žena mu je prava lepotica

» To je moj vitez, o katerem sem toliko brala v vseh svojih najljubših zgodovinskih zgodbah. Je moja največja opora, razlog, zakaj se vsak dan smejim in moj motivator,« je bila skrivnostna Kaja, še preden je bila zveza potrjena. Ravno v tistem času je bil par viden na praznovanju  rojstnega dne Vrsaljkovega kolega iz kluba, Jana Oblaka.

Hrvaški mediji seveda ob tem niso pozabili, da je bil Vrsaljko poročen od leta 2017, s soprogo Mateo pa sta se zaljubila še v srednji šoli. Njun prvi sin Bruno se je rodil leta 2018, malo pred svetovnim prvenstvom, kjer so Hrvati zaigrali v finalu. Mateo so na družbenih omrežjih in številnih anketah pogosto razglasili za eno najlepših žen hrvaških reprezentantov in jo primerjali celo z Doris Dragović in Monico Bellucci.

N. D.; Foto: Instagram

bee queen