• C Novo mesto
  • 16:00
  • Sre, 27.09.2023

Oboževalci jezni na Kim Kardashian, ker izraža naklonjenost bivšemu svoje sestre

Zgodba Khloé Kardashian in Tristana Thompsona se že večkrat ni dobro končala. Njuno razmerje je bilo polno vzponov in padcev, dramatičnih poglavij in številnih solz, ki jih je zvezdnica pretočila po nenehnih nezvestobah s strani osebe, ki je bil po njenem mnenju takrat moški njenega življenja. Med njunim razmerjem je Tristan celo spočel otroka z drugo žensko. Ne glede na vse pa zadnji dogodki kažejo, da družina Kardashian do njega vendarle ne goji večje zamere.

Khloé se zaveda pomena dobrega odnosa z bivšim zaročencem za dobro svojih otrok in zdi se, da njene sestre mislijo enako, saj je Kim Kardashian košarkarju pred kratkim javno izkazala podporo, in sicer med tekmo končnice lige NBA med Los Angeles Lakers in Golden State Warriors.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Zvezdnica je v Crypto Areno v Los Angelesu prispela s svojo najstarejšo hčerko North West in hitro sta postali središče pozornosti. Ne zato, ker bi nosili kričeča oblačila ali zaradi nenavadne frizure, temveč zato, ker sta na plano izvlekli transparent, ki sta ga naredili doma, na njem pa je pisalo “Tristan Thompson”.

Te podobe so njene oboževalce pustile odprtih ust, saj so se mnogi med njimi strinjali, da Kim po vsem, kar je Tristan naredil njeni sestri, košarkarju definitivno ne bi smela namenjati tolikšne pozornosti in podpore. Pod objavami, ki so hitro zakrožile po spletnih omrežjih so se praktično usuli zgroženi komentarji, s katerimi so pisci obsojali dejanja Kim.

Ni pa prvič, da je bila Kim kritizirana zaradi omenjene podpore bivšemu svaku. Konec lanskega leta je podjetnica s košarkarjem obiskala mladinski center za pridržanje v Los Angelesu. Njun obisk je bil povezan z različnimi pobudami, ki jih Kim sprejema na svoji poti, da postane odvetnica, kar bi naj bil tudi razlog, da se je odločila zakopati bojno sekiro s Tristanom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

V javnost zaenkrat ni prišla nobena novica o reakciji Khloé in o tem, kako je sprejela podobe svoje sestre in nečakinje s transparentom podpore Thompsonu, resnica pa je, da sta se tri dni pozneje skupaj pojavili na ulicah Manhattna. Pripeljali sta se s črnim kombijem z zatemnjenimi stekli in ena za drugo izstopili, ob tem pa svojim oboževalcem nista namenili nobene besede ali pozdrava, kot to sicer redno počneta ob drugih priložnostih.

Khloé je ne glede na slabe ljubezenske izkušnje, ki jih je doživela s Tristanom, očitno vendarle že pozabila na vse solze, ki jih je potočila zaradi njegove nezvestobe. Na svojih družbenih omrežjih jasno dokazuje, da sta njuna skupna otroka njena največja ljubezen, in da bi zanju ne glede na vse naredila karkoli, tudi sprejela dejstvo, da je njena sestra goreča navijačica njenega bivšega zaročenca.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram