• C Novo mesto
  • 18:44
  • Sob, 04.12.2021

Oboževalci Kmetije, za vas imamo slabo vest! Nasploh se je to zgodilo prvič v zgodovini POP TV

Če ste mislili danes gledati Kmetiji, potem imamo za vas slabo vest. »OBVESTILO o nalaganju Kmetije v tem tednu. Kmetijo bomo na VOYO v tem tednu prenašali 3x – danes, jutri in v nedeljo. V četrtek, 11. 11., namreč prvič v zgodovini skupaj z RTV Slovenija pripravljamo oddajo o covidu-19. Združili smo se v želji po iskanju rešitev za izhod iz zdravstvene, družbene in psihološke krize, ki so naša realnost že skoraj dve leti. Oddajo, ki smo jo poimenovali Skupaj naprej, bosta vodili Maja Sodja in Erika Žnidaršič in si jo boste v živo lahko ogledali tudi na VOYO,« so zapisali na uradnem facebook profilu spletne storitve Voyo.

Kaj se dogaja na Kmetiji?

In kaj se dogaja na Kmetiji? Medtem ko Nina ni želela več opravljati naloge, ker ji med tem ostali brskajo po stvareh, je Poloni počilo. Prepovedala ji je jesti. Proti Nini so se zarotili skoraj vsi, za nameček pa je Polona s svojim glasom odločila o prvem dvobojevalcu – v areno bo morala prav Nina. Pri rezljanju buč se je znova vnel prepir med njima. Polona je znova norela, Nina pa jo je s svojo mirnostjo še bolj podžgala. Niti se še ni polegel prah po glasovanju o prvem dvobojevalcu, je Tjaša že načenjala pogovore o drugem dvobojevalcu. Franc je Nini obljubil podporo. Dekleta so špekulirala glede moči kamenčka in bojijo se, da ima zdaj, ko je prva dvobojevalka, posebno moč. »Želela sem ustvariti dodatno napetost, ko sem izrazila željo, da želim biti prva dvobojevalka,« se zaveda Nina.

Kaj pa boste spremljali danes?

»Voditeljici oddaje Erika Žnidaršič in Maja Sodja bosta v skupnem studiu gostili številne goste, ki so s covidom povezani tako na strokovni kot tudi čisto osebni ravni. Kako naprej? je vprašanje, ki si ga v teh dneh zastavlja skoraj vsak prebivalec Slovenije. Kam nas pelje pot, po kateri stopamo in kaj lahko naredi vsak od nas, da bo življenje v situaciji, v kateri smo se trenutno znašli, znosnejše? Kaj lahko naredimo za boljši jutri?« piše v napovedniku.

N. D.; Foto: POP TV