• C Novo mesto
  • 12:21
  • Sob, 23.09.2023

Oče Slovenke Urše zaradi hčerkinega s**sa v šovu v šoku: To je katastrofa! Tega ne prenesem

Slovenka Urša Škofic, ki jo trenutno jo spremljamo v kontroverznem srbskem šovu Zadruga, je začela neke vrste čustveno romanco z Bilalom Brajlovićem, bolj znanim kot Lil Broks, zaradi katere pa so njeni starši obupani. Kot smo že pisali, hitro sta končala v postelji pod odejo, vsa t.i. Bela hiša pa govori o tem, da ga je Slovenka oralno zadovoljila.  Darko Škofic, Uršin oče, v intervjuju za Pink.rs ni skrival razočaranja.

Razočaran sem, srce me boli. Neverjetno, da je to naredila drugi ali tretji dan, ne morem si predstavljati! Da se je tako sprostila, pozabila … Srce me boli, res sem razočaran, začne zgodbo vidno pretresen Darko in doda, da celotna Slovenija razglablja o tem ter da o vsem skupaj pišejo tudi slovenski časniki. »Sram me je, da mi je to naredila! Resno govorim. Tudi vem ne bi bilo vseeno, če bi to storila vaša hči.« O Bilalu in njegovem razmerju z Uršo noče niti slišati. »Ma, kaj! Ni naključje, ne podpiram ničesar med njima! Čisto me je razočarala! Ne vem kaj naj ti rečem. Mama joka, okolica se pogovarja … Zaradi nje trpimo grozne stvari. Če bi to naredila neki drugi dan … Če bi bil peti mesec, nekaj sočutja, tudi če razumem, to pa … To je katastrofa! Tega ne prenesem,« je za Pink.rs še povedal Darko Škofic.

V šovu ni našla ljubezni

Dodajmo, da se Urše ljubitelji slovenskih resničnostnih šovov zagotovo spomnijo iz prve sezone šova Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za srce Mateja Ruparja. Obeti so bili zelo dobri, skupaj sta odpotovala celo na romantično potovanje, a se je pozneje Rupar odločil, da ne bosta skupaj. Lepotica se je kasneje podala v manekenske vode, o njej pa se nekaj let ni več pisalo. Urša je sicer v predstavitvenem videu za šov Zadruga 6 povedala da seksala pred kamerami ne bi nikoli, predvsem zaradi staršev.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rijaliti Zvezde (@rijaliti_zvezde_)

N. D.; Foto: Pink TV