• C Novo mesto
  • 13:09
  • Čet, 22.02.2024

Od Sanjskega moškega do ženina: Gregor Čeglaj tik pred poroko!

Gregor Čeglaj, znan po svoji udeležbi v prvi sezoni šova “Sanjski moški” v Sloveniji, se je preselil v ZDA, kjer trenutno živi in gradi svojo prihodnost. V Ameriki je našel ne samo nove poslovne priložnosti, ampak tudi ljubezen svojega življenja. Njegova izbranka, s katero se je nedavno zaročil, je temnolaska po imenu Katlyn Seimet.

Čeglaj, ki je namero zaroke oznanil z objavo fotografije zaročnega prstana, je s svojo izbranko v decembru delil tudi skupno fotografijo na Instagramu, kjer sta skupaj s psom pred božičnim drevescem, in sledilcem voščil vesel božič.

Čeglaj, ki je v Sloveniji znan po svojih kontroverznih izjavah in komentarjih, se je odločil, da se bo odklopil z družbenih omrežij, a kljub temu še vedno deli pomembne trenutke iz svojega življenja s svojimi sledilci. Omenil je, da je v Ameriki srečnejši kot je bil v Sloveniji in da tam z bratom uspešno vodi več podjetij. Njegovo življenje v ZDA se zdi polno novih začetkov in srečnih trenutkov.

Kmalu se bo poročil

Kljub njegovemu prehodu na zasebnejše življenje, javnost še vedno spremlja njegove korake, še posebej zdaj, ko je razkril svojo zaročenko in nakazal na skorajšnjo poroko. Razkril je tudi datum poroke, 21. maj 2024. Gregor in njegova izbranka se tako že pripravljata na veliki dan. Glede na Čeglajevo navdušenje nad svojo novo izbranko, lahko pričakujemo, da bo to poseben dogodek​.

Pripravil: NaDlani.si, foto: IG Gregor Čeglaj