• C Novo mesto
  • 16:06
  • Čet, 21.09.2023

Ojoj, fotografije Goloba in Gabrove so prišle v javnost!

Ostaja pa vprašanje, kako je v Vatikan prišla nekdanja misica, nekdaj tudi lobistka, danes TV voditeljica, ukvarja pa se tudi z digitalnim marketingom na družbenih omrežjih.

Kot smo že poročali, je zadnje dni  v Sloveniji najbolj pereča tema ljubezensko življenje oz. nova spremljevalka premiera Roberta Goloba.  Spomnimo, slovenski premier je bil viden v družbi znane slovenske estradnice Tine Gaber, svoj čas je delovala kot lobistka, v trgovini z pohištvom in na božičnem koncertu v Rimu. Slovenski mediji so ob tem navajali, da sta v ljubezenski vezi.

Spomnimo, ne ona ne premier Golob nista potrdila omenjenih govoric. Sicer pa Golob nikoli ne komentira svojega zasebnega življenja, niti v predvolilni kampanji niti ob zmagi na volitvah pa se člani njegove družine nikoli niso pojavili na njegovih nastopih. Tudi predstavniki za odnose z javnostmi njegove stranke Pokret svobode so že večkrat poudarili, da zasebnih zadev Roberta Goloba ne bodo komentirali. Gabrova je slovenskim medijem v zvezi z namigovanji sicer dejala, da svojega zasebnega življenja ne želi komentirati. Iz kabineta predsednika vlade so sporočili: »Predsednik vlade dr. Robert Golob je na obisk pri Svetem sedežu potoval z vladnim letalom. Ga. Tina Gaber ni potovala z njim.«

Medtem so v javnost prišle tudi zanimive fotografije. Goloba in Gabrovo so namreč fotografirali na božičnem koncertu v Vatikanu. Kot še poroča Zurnal24 je bila Gabrova še 9. januarja zjutraj  v Registru lobistov, ki ga vodi Komisija za preprečevanje korupcije (KPK), v zgodnjih popoldanskih urah pa njenega imena na seznamu registriranih lobistov več ni bilo. Kot so pojasnili na KPK, je postopek izbrisa iz registra tak, da morajo vlogo za izbris podati lobisti sami. Je pa res, da je bila iz registra izbrisana takoj naslednji dan, ko je v medijih odjeknila novica o njenem prijateljstvu s premierom.

N. D.; Foto: Twitter