• C Novo mesto
  • 15:17
  • Pon, 08.08.2022

Ojoj, kaj je Slovenka počela z banano v šovu!

podčetrtek

Delila je tudi svojo dogodivščino s svetovno znanim raperjem 50 Centom.

V kontroverznem srbskem šovu Zadruga igric ne zmanjka. Denise Dame je tokrat dobila podobo angela, da preobrazi sotekmovalce.  »Krle, olupi banano in pridi,« je rekla Denise enemu izmed sostanovalcev, nato pa vzela banano in simulirala oralni seks, on pa je gledal brez besed.

Ni bilo afere s 50 centom

Slovenka  je sicer polna dogodivščin, ki jih rada deli z Lazarjem Čoličem Zolo, s katerim je bila pred kratkim intimna. Razkrila mu je podrobnosti svojega razmerja z bivšim fantom in življenja v Ameriki. »Res sem bila zaljubljena vanj. Težko sem si opomogla od njega. Nato sem ga povsod blokirala, zdaj nimam niti njegove številke,« je povedal Deniz. »No, zdaj ga boš odblokirala takoj, ko boš prišel ven. On ima milijone, kar mu pomeni enega manj, da lahko ti in jaz začutiva, kakšno je življenje,« je preračunljico predlagal Zola. »Ja, vzemiva mu vse. Amerika je Amerika, tam so vsi dobri in odprti. Tam sem srečala tudi 50 Centa, poslali so me v nakupovanje in bila sem v poslovnem razredu. Sedim tam in čakam, da odletimo. Res je dober, a bila sem zvesta. Malo bi morala na stranišče, nihče ne bi rekel nič,« smejala se je Denise, ko je namigovala na neizživeto spolno fantazijo s slavnim raperjem. »Mogoče je bolje, da nisi, izkazalo bi se, da si ga ukrotila,« je rekel Zola.

Kaj vse počne Slovenka v šovu?

No, zagotovo niste pozabili scen brutalnega seksa, ki sta ga pred kratkimi v šovu uprizorila Stefan Mihić in naša starleta, ko sta se osamila v kopalnici, nato pa začela vročo akcijo, ne glede na kamere in dejstvo, da lahko vstopi kdo od udeležencev Zadruge. Starleta je doslej razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. »Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov. Šokirala je tudi Anita, mati Denise Dame, ki je srbskim medijem zaupala, da je svojo hčer že videla med seksom!

N. D.; Foto: Instagram