• C Novo mesto
  • 03:12
  • Pon, 23.05.2022

Ojoj, naša resničnostna zvezdnica v novem letu popolnoma spremenila videz

Gledalci resničnostnih šovov vedo, da je 19-letna Polona Kranjc, ki je letos v šovu Sanjski moški že poskrbela za enega največjih prepirov pred kamerami v zadnjih letih. Tako so si obetali novo dramo v šovu Kmetija, a tam se je Polona prikazala v povsem drugačni luči: mirna, zbrana in z jasnim ciljem. Glavne nagrade, 50.000 evrov ni osvojila, je pa domov  poslala kar nekaj kandidatov. Je pa resničnostna zvezdnica  v novo leto zakorakala z osveženim videzom. Svoje dolge svetle lase je postrigla skoraj na kratko in novo pričesko pokazala na Instagramu.

Glamorozno ime Taurus

Je pa mladenka v preteklih mesecih postala lastnica kavarne, ki jo je poimenovala Taurus – glamurozno ime je Polonina kavarnica dobila po njenem astrološkem znamenju. Kot vročekrvna bikica je pripravljena na vse izzive kavarniškega posla, ob sebi pa ima tudi nesebično pomoč svoje mame, ki ji je dolgoletno željo pomagala tudi uresničiti. Mama ji je tako še za časa snemanja Kmetije pomagala z iskanjem popolnega prostora. Dodajmo, da se je na dan otvoritve zbrala skoraj celotna ekipa tekmovalcev s Kmetije, ki so se skupaj poveselili in proslavili odprtje. Polona pa je celo objavila oglas, da potrebuje okrepitve pri delu.

Tudi v Kmetiji ni zmagala

Polona Kranjc je sicer v Sanjskem moškem iskala ljubezen, na Kmetiji pa pokazala številne spretnosti. Boj za glavno nagrado se je zanjo žal zaključil tik pred superfinalom. »Že po Sanjskem moškem sem trdila, da biti brez telefona in televizije za nekaj časa je nekaj odličnega, popolna izolacija pa ima svoje prednosti in slabosti. Zame najtežja stvar pri tem je biti stran od svojih bližnjih, ampak vseeno se prija umakniti iz tiste rutine v resničnem svetu,« je za 24ur odgovorila, ali jo bomo videli še v kakšnem resničnostnem šovu.

Je pa ob tem dodala, da je v šovu Kmetija sicer opazila potencialnega sanjskega moškega. »Mogoče pa res (smeh). Ne bom lagala, nekateri so bili zelo mamljivi, ampak vse je ostalo zgolj na prijateljstvu. Lahko pa mogoče rečem, da bi kateri lahko bil sanjski moški, kdo je, pa naj ostane skrivnost.«

N. D.; Foto: POP TV