• C Novo mesto
  • 02:29
  • Tor, 21.05.2024

Ojoj, Plestenjak komentiral zvezo Tine Gaber in Roberta Goloba: Ko sem videl, sem …

O Tini Gaber se je zadnje čase veliko pisalo, da je v zvezi z premierjem Robertom Golobom, čeprav zveze uradno nista potrdila, sta se pa že na več dogodkih pojavila skupaj, nazadnje v Planici. Tam je sicer vzbudila nemalo negativnih komentarjev, saj je bila oblečena v bundi organizatorja mnogi so se spraševali, kaj ona sploh predstavlja. Tudi na twitterju je završalo, kjer so jo obmetavali z besedami: priležnica, ljubica …

Sicer pa odkar je leta 2007 zmagala na tekmovanju Miss Hawaiian Tropic, je stalno na očeh javnosti – nikoli velika zvezda, a stalno nekako prisotna bodisi s svojimi razmerji z znanimi ali premožnimi moškimi bodisi z nastopanjem na televiziji ali pa vsaj z objavami na družbenih omrežjih. Tudi priljubljeni pevec Jan Plestenjak, ki je bil pred leti v zvezi z estradnico Tino Gaber, je tokrat prvič, za Siol.net, komentiral njeno zvezo s predsednikom vlade Robertom Golobom. Dejal je, da je bil ob novici vesel in da jima privošči vse najlepše. »Ko sem videl, sem malce odprl usta, ker je zanimivo, a sem rekel, da je to pa res tako dobro,« je priznal. »Njega sicer ne poznam osebno, ne vem, kakšen značaj ima, a verjetno se bosta imela super. Tina je srčna in super punca. In prepričan sem, da je šla v razmerje iskreno,« je še dodal in povedal, da je z bivšimi dekleti tudi sicer večinoma v dobrih odnosih.

Z ljubezenskimi razmerji buri duhove

Gre sicer za znano slovensko manekenko, lobistko, zagovornico pravic živali in spletno vplivnico. Bivša Miss Hawaiian Tropic je rumene stolpce polnila tudi z razmerji z razmerji z znanimi in premožnimi slovenskimi moškimi. Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred njo pokleknil in jo prosil za roko. V vezi je bila tudi z razvpitim Klemenom Nicolettijem iz afere s hitrimi testi, pa premožnim moškim iz Monte Carla, s katerim sta bila menda celo zaročena, afero so ji pripisovali tudi z Rokom Snežičem. Posebej vroč pa je njen Instagram profil na katerem je vse polno seksi posnetkov in fotografij.

N. D.; Foto: twitter