• C Novo mesto
  • 16:56
  • Sob, 04.12.2021

Ojoj, po sanjskem Gregorju Ninino ljubezen komentiral še Ambrožev oče

Čeprav je Ambrož Vahen Kralj minuli teden dokončno zapustil Kmetijo, pa je uspel prej še storiti tisto, kar mu je pomenilo največ: Nino Radi prositi, da bi bila njegova punca, kar je 32-letnica z veseljem tudi sprejela. Nina Radi je ljubezen namreč letos že iskala pred kamerami, in sicer v šovu Sanjski moški, kjer se je uvrstila skoraj do finala, a svojega sanjskega moškega v njem ni našla. Takrat se je odločila, da ljubezni na silo ne bo iskala, saj bo ta že prišla, ko bo zanjo napočil pravi čas. To se je presenetljivo očitno zgodilo kar v Kmetiji. »Zdaj sem v razmerju, zdaj imam svojega sanjskega moškega,« je priznala in razkrila, da je njuna uradna obletnica 10. septembra, kar pomeni, da bosta kmalu skupaj že skoraj dva meseca.

Sedaj je spregovoril še Ambrožev oče. »Bal sem se le, da ne bo kaj narobe naredil. Da ne bi bil potem predstavljen v napačni luči. Že ob tistem prizoru, ko sta bila prvič s kolegom na tržnici in ko je na skrivaj vzel salamo, so mi šli lasje pokonci. Vzgajal sem ga za poštenega. To mi je res strašno dvignilo pritisk,« je povedal ter za revijo Lady dejall tudi, kaj si misli o ljubezni Nine in Ambroža, ki se je to jesen rodila pred TV kamerami: »Malo z zadržkom gledam na to, saj prehitra ljubezen nič ne velja. Mislim, da se morata bolje spoznati. Ne vem, ali je prava zanj, to je težko reči. A jaz pravim, saj bo on živel z njo, ne jaz.«

Sicer pa je Ninino novo ljubezen komentiral tudi sanjski moški Gregor Čeglaj, ki ga zadnje časa javnost napada zaradi njegovega ocenjevanja slovenskih estradnic. »Kmetije nisem spremljal. Sem pa zelo vesel zanjo, da je našla, kar je iskala. Upam, da bo trajalo dlje kot en mesec in da  bosta imela skupno prihodnost. Kot sem slišal, je on zelo zabaven, Nina pa, kot jo poznam, bolj mirna. Želim jima veliko sreče. Sicer pa ni važno, kje spoznaš svojo ljubezen, važno, da jo,« je za zurnal24.si povedal Čeglaj.

N. D.; Foto: POP TV