• C Novo mesto
  • 08:57
  • Čet, 28.09.2023

Ojoj, Slovenci kličejo vedeževalec Blaž pa služi! Poglejte, s čim se hvali na Instagramu

Razvpiti slovenski vedeževalec Blaž Knez očitno zelo dobro služi, medtem ko ljudje kličejo z željo vedeti kaj jih čaka v prihodnosti. Na socialnih omrežjih je poziral tudi pred svojo luksuzno limuzino znamke Mercedes. Pred dnevi pa se je nahajal v Budimpešti, kjer si je v trgovini kupil Gucci superge z zlatim odtisom, ob tem pa Slovenske novice poročajo, da je za par takšnih čevljev potrebno odšteti okrog 750 evrov. Sodeč po njegovih objavah na Instagramu pa priljubljeni vedeževalec tudi rad potuje. Pred dnevi je bil na Madžarskem, v začetku junija je bil na križarjenju v Grčiji, maja pa se je nahajal na Hrvaškem in v Bosni.

Kdo je vedeževalec Blaž

»Gospod Blaž je najbolj znan slovenski vedeževalec, ki se že od rojstva ukvarja z vedeževanjem. Vedežuje iz tarot in ciganskih kart. ​Direktno napove prihodnost in je eden redkih jasnovidcev, ki vam bo napovedal pravo resnico! Brez problema pove dobre in slabe stvari. Odstranjuje negativno energijo in z močno ljubezensko magijo vrača partnerja. Ne obljublja čudežev čeprav se zgodijo. Če želite spremeniti življenje na boljše, bo za vas naredil ritual blagostanja. Težave se same rešile ne bodo. Ne dolgovezi ampak pove bistvo in takoj ko bo zaslišal vaš glas, bo vedel kakšna usoda vas čaka in kaj vam je namenjeno v tem trenutku,« o slovenskem jasnovidcu piše na njegovi spletni strani.

Napovedi o vojni

Sicer pa spomnimo, vedeževalec, katerega lahko spremljate tudi na eni izmed slovenskih komercialnih televizij,  je za Slovenske novice razkril svoje videnje vojne v Ukrajini. S pomočjo zlatega tarota je napovedal, kaj točno nas čaka. »Prišla bo nova močna energija, obstaja možnost, da bomo prejeli zelo pomembne informacije, pozitivne spremembe. Velike črne vojne ne vidim, razvidno pa je, da se bo zadeva razvijala od treh do osmih mesecev. Najhujše bo prve tedne, prva dva meseca, potem se bodo zadeve umirile. Prav tako ne vidim pretiranega vtikanja drugih držav,« je dejal med drugim na koncu pa še povedal, da dosegli sporazum, ki pa se bo končal v prid Ukrajini.

N. D.; Foto: Instagram