• C Novo mesto
  • 11:47
  • Ned, 14.04.2024

Ojoj, Tina Gaber, partnerka predsednika vlade, vpletena v še eno kripto prevaro

Planet TV je pretekli teden poročal, da je sedanja partnerka predsednika vlade Roberta Goloba Tina Gaber promovirala piramidno shemo, v kateri je bilo z obljubami o velikih zaslužkih zavedenih na stotine ljudi.

Urednik Planet TV Mirko Mayer razkriva nadaljevanje zgodbe. Objavil je namreč posnetek, v katerem nekdanja lobistka in misica, danes pa bolj znana kot borka za živali, promovira kripto valuto Estatium. Ob njej se v videu, ki je bil posnet v Monaku, večkrat pojavi tudi akter številnih podobnih zgodb, znan iz zgodbe s hitrimi testi Majbert Pharm, Klemen Nicoletti. »Še ena kriptoprevara iz leta 2018 z udeležbo ‘prve dame’ – Estatium. Z obljubo, da gre za revolucijo pri najemanju nepremičnin in da bodo za vlagatelje zato nori donosi, je ekipa zbrala 2,1 milijona evrov in nato z denarjem preprosto izginila,« razkriva Mayer. Kako je bil videti reklamni spot za vlagatelje Estatiuma in kaj so ponujali, si oglejte v priloženem posnetku, ki je sicer v angleškem jeziku.

Kot navaja Nova24 je v primeru zgodbe s hitrimi testi podjetja Majbert Pharm šlo za posel, ki je državo stal okoli milijon evrov, zaradi hitrih testov pa je bilo za en dan ustavljeno testiranje. Nicolettiju in njegovi poslovni partnerici Anji Jenko je denar za posel tedaj posodil njen oče Janko Jenko (nekdaj član Liste Gregorja Viranta, svoj čas pa tudi nadzornik Slovenske industrije jekla, skrajšano SIJ). Nicoletti in Jenkova sta solastnika podjetja MAJBERT Pharm d.o.o., Nicoletti 40-odstoten (je tudi direktor podjetja), Jenkova pa 60-odstotna. Podjetje se ukvarja s prodajo farmacevtskih izdelkov in medicinskih pripomočkov ter nudi poslovne storitve. Jenkova je na družbenih omrežjih znana tudi kot vplivnica, ki rada razkazuje svojo goloto. Na njenem Instagramovem profilu je tudi veliko  fotografij z jaht in dragih potovanj, precej v slogu Gabrove, s katero se očitno poznata. Na eni od fotografij jo celo najdemo skupaj z aktualno premierjevo ljubico. Kot je znano, sta bila Gabrova in Nicoletti nekoč par.

Z ljubezenskimi razmerji buri duhove

Tina Gaber je sicer znana slovenska manekenka, lobistka, zagovornica pravic živali in spletna vplivnica. Bivša Miss Hawaiian Tropic je rumene stolpce polnila tudi z razmerji z razmerji z znanimi in premožnimi slovenskimi moškimi. Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred njo pokleknil in jo prosil za roko. V vezi je bila tudi z razvpitim Klemenom Nicolettijem iz afere s hitrimi testi, pa premožnim moškim iz Monte Carla, s katerim sta bila menda celo zaročena, afero so ji pripisovali tudi z Rokom Snežičem. Posebej vroč pa je njen Instagram profil na katerem je vse polno seksi posnetkov in fotografij.

N. D.; Foto: youtube