• C Novo mesto
  • 14:24
  • Čet, 22.02.2024

Opa, Nina Radi razkrila ali ji kdo greje posteljo

Kmalu po novem letu se je na Instagramu oglasila naša resničnostna junakinja Nina Radi in ob tem razkrila, kakšen je njen status. V resničnostni oddaji Kmetija je lepotička prišla skoraj do finala, zmagala ni, je pa tam našla ljubezen, saj sta s sotekmovalcem Ambrožom Vahnom Kraljem  postala par in začela z gradnjo skupnega doma, dokler ni po nekaj mesecih ljubezen usahnila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •š• (@nina.radi)

Nosečnost bo možna po naravni poti

Spomnimo, lansko leto se je stara znanka iz resničnostnih šovov odprla svojim sledilcem. Razkrila je, da je po operaciji, ki je bila uspešna, bila spuščena v domačo oskrbo ter da počasi okreva, a da jo čaka še dolga pot. Sledilcem je namenila še zapis z opozorilom.

»Naj razjasnim, da ne pišem te objave, da bi se komu zasmilila. Za del moje zgodbe in objavo sem se odločila izključno zaradi vseh deklet, mamic, žena, ki so se same ali pa skupaj s svojimi bližnjimi borile ali pa se borijo s podobno situacijo. Situacija se vleče že nekako od borbe z rakom dalje, se pravi dobrih pet let. Po borbi z rakom sem leta kasneje utrpela še obsežne raztrganine desnega stopala, kar mi je pustilo določeno stopnjo invalidnosti. Začelo je prihajat do situacije, ko sem kričala od ostre bolečine. Šla sem na nove ginekološke preiskave,  ki so odkrile še večjo kar 7 cm veliko bulo na desnem jajčniku. Preden sem odšla na operacijo me je moja prijazna kirurginja vprašala če bi poleg operacije preverile, če je sploh možnost da zanosim po naravni poti. Ko se od zdravnice slišala besede da moja nosečnost ne bo možna, sploh po naravni poti, sem komaj zadrževala solze,« je zapisala in dodala, da je bila bula na koncu odstranjena: »Vse mi je šlo čez glavo, zakaj nismo prej našli razloga za moje težave. Po prvem šoku obsežnosti in resnosti same zadeve so končno sledile pozitivne novice in moji porodni kanali so takšni, da bom lahko zanosila na naraven način. /../ Jaz sem za postavitev diagnoze rabila več let. V tem času bi mogoče že lahko postala mama, mogoče mi takrat še ni bilo usojeno, Verjamem, da da bo prišel tudi ta trenutek.«

N. D.; Foto: Instagram