• C Novo mesto
  • 00:43
  • Sob, 21.05.2022

Opala, poglejte, kaj je objavil novi fant Ane Pusovnik, ki je od nje starejši kar 20 let

Bivša tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški v objemu uspešnega direktorja …

Slovenija je z zanimanjem brala, da ima Ana Pusovnik, bivša tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški, ki nam je še posebej ostala v spominu zaradi nesoglasij s sanjskim Gregorjem in po spletni strani za odrasle OnlyFans, kar 20 let starejšega fanta. Gre namreč z uspešnega direktorja koroškega podjetja Graplas d.o.o., Saška Taksa, ki je vodenje podjetja pred več kot desetimi leti prevzel od svojega očeta, na Koroškem pa naj bi imel tudi Airsoft klub.

Ana je sicer za portal Slovenske novice potrdila veselo novico in kot pravi sta s Saškom par približno štiri mesece: »Se pa super razumeva, živiva skupaj in se dopolnjujeva.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasko Taks (@taks22_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasko Taks (@taks22_)

Za svojo novo avtorsko pesem posnel videospot s Korošico

Sicer pa Ana ne počiva, Prekmurec Valentin Horvat, ki ustvarja pod imenom Vaino, je pred dnevi izdal nov videospot za pesem Noćas, v videospotu pa mu družbo dela omenjena Korošica. Besedilo za pesem Noćas, ki jo prav tako izvaja v srbohrvaščini, je napisal Vaino sam, pod melodijo pa se je podpisal Producent RimDa, ki sodeluje tudi z dvojico Jala Brat in Buba Corelli.

Dober zaslužek na OnlyFans

Prav tako je pred mesecem dni medijem sporočila, da se je OnlyFans kreatorka na enem izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij, na katerem kreatorji proti plačilu mesečne naročnine objavljajo zgodbe svojega življenja, fotografije, videoposnetke ipd., prebila med top 1,8% vseh kreatorjev na svetu! Lastniki OnlyFans sicer uradno niso nikoli izdali, koliko kreatorjev je aktivnih na njihovem omrežju, po neuradnih informacijah pa naj bi ta številka bila nekje 1,2 milijona. Če te številke držijo, je Korošica izmed 1,2 milijona vseh kreatorjev med približno 21.600 najboljšimi na svetu. Ana z naročninami, po nekaterih podatkih 250 naročnikov mesečno zasluži 8225 tisoč evrov, od tega 20 odstotkov vzame Only Fans, torej dobi Ana vsak mesec 6580 evrov plus še denar od personaliziranih vsebin, ki jih pošilja posameznim naročnikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FANPAGE🌹 (@fanpage_ana_pusovnik)

N. D.; Foto: POP TV

 

 

 

 

dolenjske lekarne