• C Novo mesto
  • 19:02
  • Sre, 12.06.2024

Pevec Darko šokiral z izpovedjo: Spal sem z več kot 350 ženskami

Srbski pevec Darko Lazić (31) je šokiral javnost s priznanjem, da je spal s 15 dekleti naenkrat in da je tudi plačeval prostitutkam, piše Kurir. Pevec ob vsem tem pravi, da je v svojih dvajsetih želel poskusiti vse in da je po vsakem nastopu v tujini želel izpolniti svoje spolne fantazije. »Zame moški, ki ni plačal za seks s prostitutko, ni svoj! Vsak normalni človek je poskusil vse in vse! S prijateljem sva bila s 15 ženskami hkrati! Po nastopih sem počel marsikaj, sploh se ne spomnim več,« je za Kurir.rs razkril Lazić, ki pravi, da se sploh ne spomni, koliko denarja je zapravil, zdaj pa pravi, da je našel svojo sorodno dušo.

Darko Lazić je srbski turbo-folk pevec. Rojen v vasi Brestač v južni Vojvodini, je leta 2009 zaslovel kot zmagovalec četrte sezone televizijskega pevskega tekmovanja Zvezde Granda. Njegov debitantski album je izšel istega leta. Lazić je bil med letoma 2014 in 2019 poročen s pevko in sotekmovalko Zvezd Granda Ano Sević, s katero ima hčerko. Sina mu je rodila tudi nekdanja zaročenka Marina Gagić. V preteklih letih je bil Lazić deležen precejšnje medijske pozornosti zaradi svojega problematičnega življenjskega sloga. Oktobra 2018 je imel Lazić hudo prometno nesrečo, ker je vozil pod vplivom 100 km na uro in ni imel pripetega varnostnega pasu. Čeprav je storil več prometnih prekrškov, ni bil soočen s pravnimi posledicami. Istega leta je v javnost prišel posnetek Lazića med uživanjem kokaina, zaradi česar je priznal, da je bil odvisen od mamil, navaja wikipedia.

»Gotovo je šlo na tisoče evrov, a se ne spomnim, ker je bilo že dolgo nazaj. Res sem bil nor! To je že dolgo nazaj in tega ne počnem več. Včasih sem bil s prostitutkami, zdaj pa imam žensko, ki jo ljubim,« je povedal Darko Lazić. Pevec je razkril, da je pogosto snemal spolne odnose z različnimi dekleti, a posnetkov nikoli ni pošiljal nikomur. »Ni ženske in moškega, ki se ne bi vsaj enkrat posnel med seksom, vključno z mano! Te posnetke sem hranil v svojem mobilnem telefonu in jih nikoli nisem nikomur pošiljal ali zlorabljal, ker v seksu nikoli nisem bil dovolj dober. Poleg tega spoštujem dekleta in jih nikoli ne bi zlorabljal in razkril njihove identitete samo zato, da bi se hvalil pred prijatelji.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Poleti načrtuje poroko, saj pravi, da je preteklost daleč za njim. »Poročil sem se. S Katarino uživava v najini ljubezni, poročila sva se na občini in prevzela je moj priimek. Poleti bova imela poroko,« še pravi srbski pevec.

N. D.; Foto: Instagram/Nikolina Pišek