• C Novo mesto
  • 05:20
  • Sob, 23.09.2023

Piqué sredi največje drame pobegnil na Hrvaško

Za Gerarda Piquéja in Claro Chía je bilo poletje polno čustev. Po tem, ko sta premagala različne ovire in se kljub vsemu javnemu linču borila za svojo ljubezensko zgodbo, ki se je začela pred skoraj letom dni, srečni par zdaj preživlja čaroben intimni trenutek, v katerega sta se odločila vključiti tudi družino katalonskega poslovneža.

Če so poletno sezono začeli z velikim veseljem za družino Piqué, ki je v Barceloni slavila poroko med bratom nekdanjega nogometaša in Marío Valls, so se sedaj družinski člani ponovno odločili skupaj preživeti še zadnje dneve letošnjega poletja. Zaključili ga bodo s sanjskimi počitnicami pri naših južnih sosedih na Hrvaškem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telemundo (@telemundo)

Gerard Piqué in Clara Chía sta se odpravila na Hrvaško, natančneje v Dubrovnik, kamor sta pripotovala v družbi staršev predsednika lige kraljev Joana Piquéja in Montserrat Valls ter nogometaševega brata Marca Piquéja in njegovo novopečeno ženo Marío Valls. Fantastično mesto, priljubljeno po velikih kamnitih obzidjih iz 16. stoletja, tlakovanih ulicah in kristalnem morju, je bila izbrana lokacija za skupno uživanje v teh dneh.

Ravno poroka Marca in Maríe je bil eden izmed dogodkov, ki sta ga Milan in Sasha zaradi spopada svojih staršev zamudila. To je seveda za celotno družino Piqué pomenilo bolečo in žalostno izkušnjo, saj sta Milan in Sasha, ženinova edina nečaka, zamudila do zdaj verjetno najpomembnejši dogodek v svojem življenju zaradi razlogov, za katere otroka nista niti malo kriva. Naj bi pa ravno ta dan Gerard izkoristil za to, da je družbi predstavil Claro, ki je postala temeljni steber njegovega življenja in njegova gonilna sila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Predvsem odklop, vodne aktivnosti in skupaj preživet kvaliteten čas je nekaj, kar sta iskala Piqué in Clara, odkar sta preživela kar nekaj burnih tednov zaradi spopadov med nogometašem in materjo njegovih otrok Shakiro, s katero sta trenutno na veliki bojni nogi. Čeprav naj bi se konec prejšnjega leta dogovorila za deljeno skrbništvo nad sinovoma, pa naj bi med bivšima partnerjema zopet potekal trd boj na sodišču.

Hrvaška turistična destinacija je sprejela celotno družino športnika, ki je uživala v lepem dnevu na morju, kjer so seveda najeli tudi čoln in neizmerno uživali ob vodnih radostih. Izkazalo se je, da ima Clara s svojo novo družino in predvsem svakinjo odličen odnos. Z Marío naj bi se kljub osemletni razliki med seboj izvrstno razumeli in skupaj preživeli veliko časa. Obe naj bi opravljali tudi precej podobni službi, kar ju še dodatno povezuje med seboj. Medtem, ko je María specialistka za organizacijo dogodkov, Clara dela za odnose z javnostmi.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram