• -1.72C Novo mesto
  • 02:14
  • Pet, 03.04.2020

Plesni šov drugi zapušča Boris Kopitar! »Grem stavit, da ne bo izpadel, ker bodo mamce spet glasovale za tega sluzavca«

Šov Zvezde plešejo, je v četrti oddaji spet postregel z odličnimi, dovršenimi in enkratnimi plesnimi presežki zvezdnikov in njihovih plesalcev, žal pa se je moral od šova posloviti Boris Kopitar.

Po odlično odplesanih plesih, kjer je večina pokazala plesni napredek, sta po sodniških točkah na prvem mestu lestvice pristala Tina Gorenjak in Miha Vodičar, na dnu lestvice sodniških ocen pa Boris Kopitar in Nina Gerič. A tudi tokrat so svojo oceno podali še gledalci, ki so najmanj točk podelili Borisu in Nini, ki kot druga zapuščata plesni šov Zvezde plešejo.  »Luštno je bilo, dokler je trajalo. Zahvalil bi se Nini, sodnikom za nasvete in svoji družini,« je takoj po izpadu iz šova na kratko povedal  Kopitar.

Sicer so pa so se gledalci strinjali z njegovim izpadom, kar so izrazili z nekoliko žaljivimi komentarji, ni pa jih bilo malo, ki kot naslednjega izpadlega vidijo zmagovalca Kmetije Franka Bajca. Ob vsem tem je  nekdo zapisal: »Ne more se primerjati z ostalimi tekmovalci, je pa vseeno tukaj nekaj lepega: spodbujati starejše k plesu, učenju in aktivnem življenju, polnem serce. To namreč manjka v starejši družbi in nasploh v Sloveniji.«

Se strinjamo!

 

NaDlani.si; Foto:facebook