• C Novo mesto
  • 23:49
  • Pet, 20.05.2022

Po drami v Baru posredovali domači, Lara že na poti v Slovenijo

Lara Goršek Kos, stara znanka slovenskih resničnostnih šovov, je po poročanju portala njena.si že zapustila srbski resničnostni šov Bar. Kot so zapisali, so po drami akcijo so menda sprožili kar njeni domači in ji pomagali, da se je vrnila nazaj v Slovenijo. »Adijo Bar aka zoološki vrt. Adijo Beograd,« je tekmovalka zapisala v svoji Instagram zgodbi, v kateri je pokazala, da je že na poti domov.

Resničnostna zvezdnica je imela z vstopom v Bar sicer v prihodnosti velike načrte, ki bi jo izvlekli iz finančnih težav. »Želim si kupiti mlečne koze, da bom imela svojo mlekarno in da bom od kmetije lahko tudi živela. Običajna služba ni zame, kmetujem pa zelo rada, zato si močno želim, da bi lahko od tega tudi živela,” je svoje poslovne načrte za zurnal24.si pred meseci razkrivala Lara. Glavna nagrada v primeru zmage v šovu je 30 tisoč evrov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Goršek Kos (@ranchthecookie)

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno. v mestu.

Tudi Jan Klobasa je zapustil bar

Kot lahko vidimo, je gostinstvo v srbskem šovu zgolj postranska stvar.  Bar je pred tedni kmalu po vstopu zapustil še en slovenski tekmovalec, Jan Klobasa, ki je bil iz Bara odpuščen, a je v medijih dejal, da so bili v ozadju psihični pritiski. V šovu tako ostaja Slovenka Ksenija Kranjec.  »Z Laro se poznava že nekaj časa. Kakšen odnos imava? Nisva ravno prijateljici, ki hodita na kavo, sva pa Instagram kolegici. Občasno si pomagava pri promociji platforme, ki jo imava, OnlyFans. Naredila sem ji profil, malo sem ji pomagala, da se je finančno dvignila,« je za 24ur.com povedala Ksenija in pred Larinim vstopom v Bar dodala, da je sicer osebno ne pozna najbolje: »Pred leti nisva imeli fenomenalnega odnosa, niti ne vem, zakaj. Ona je imela neke zamere proti meni in ko sva prišli skupaj v Kmetijo, mi je rekla, da sem okej punca. Je fajn punca.«

N. D.; Foto: Instagram

dolenjske lekarne