• 17.29C Novo mesto
  • 08:28
  • Čet, 06.08.2020

Po dveh letih šok za gledalce! Big Brother ji je predvajal lastno posilstvo#VIDEO

Resničnostni šovi pogosto presegajo meje dobrega okusa, a Španijo pretresa TV škandal, ki se je zgodil leta 2017, zgodba in posnetki pa so šele sedaj prišli v medije.  Udeleženki španskega Gran Hermana (Big Brotherja), 24-letni Carloti Prado, so v spovednici šova prikazali video posnetek, v katerem jo je posilil sotekmovalec iz šova.

Na posnetku se vidi, da je šokirano dekle po ogledu pričelo se tresti z glavo in prekljinjalo producente, naj prenehajo s snemanjem, a glas Big Brotherja ji medtem odgovarja, da se je zgodilo nekaj, česar se ne zaveda in da mislijo, da mora izvedeti za napad. Na eni izmed t.i. hišnih zabav se je dekle napilo do onemoglosti, sotekmovalec Jose Mario Lopez (26) pa ji je pomagal priti do postelje. Carlota je z mladeničem sicer že pred časom v šovu začela romanco, a mu na usodni dal ni rekla da želi spolne odnose, niti tega ni zmogla. Španski portal El Confidencial ob tem piše, da video prikazuje dekle, ki pravi, da ne more in obtožuje sostanovalca, da je začel spolne odnose, ki so trajali nekaj minut, dokler ga producenti niso ustavili.

Dan pozneje so Lopeza vrgli iz šova, dve leti kasneje pa se v Španiji polnijo medijski stolpci, gre za televizijski škandal številka 1 v tej državi.

NaDlani.si; Foto: youtube