• C Novo mesto
  • 22:51
  • Sre, 28.02.2024

Po izpadu izpadu iz Sanjskega moškega šokirala: Bila sem erotična maserka, imam OnlyFans

V šovu Sanjski moški smo bili priča nepričakovanemu odhodu, jezi, užaljenosti – na površje je namreč privrela cela paleta čustev. Za konec pa je sanjski Blaž je na ceremoniji vrtnic presenetil prav vse. Tega, da vrtnice ne bo dobila, ni pričakovala niti zgovorna tekmovalka Maja, ki se je morala tako posloviti od deklet in Blaža.  Maja je ob slovesu priznala, da je prvič v življenju razvila posebna čustva do ženske. Črnolaska namreč ni zelo žalovala za Blažem, ampak za simpatično Arijanno Saro di Palma. Kaj pa se je med njima zgodilo po koncu šova?

Maja je sicer na družabnem omrežju odgovarjala na vprašanja in na trditev upam, da se kaj razvije med tako in Arijanno odgovorila s z besedico hvala. Najbrž bo več razkrila po koncu šova. Sta pa njeno izjavo komentirala tudi brata Čeglaj v šovu Čeglaj Talj. Gregor je bil vidno presenečen in mu ni bilo jasno zakaj si je potem v šov šla iskat moškega. Je pa poudaril da nima nič proti istospolno usmerjenim … Omenjen dogodek boste našli proti koncu posnetka:

To pa še ni vse, po izpadu iz šova je tekmovalka šokirala s svojimi priznanji. »Dotiki so zame zelo intimna stvar, ki jo zelo spoštujem. In vem, kako je, če se te nekdo dotika, pa si ti tega ne želiš. Sam zmenek z masažo se mi ni zdel primeren, saj se je potrebno z osebo prej pogovoriti, kakšne so njene meje – torej kje se lahko dotikaš in kje ne ter na kakšen način. Sama znam marsikaj – sem odlična maserka tako telesa kot tudi na primer prostate. Veliko stvari sem se naučila, ko sem delala v erotičnem salonu kot erotična maserka. Veliko pa tudi skozi raziskovanje gradiva in na raznih delavnicah,« je v intervjuju za 24ur dejala Maja. Pred časom je Maja na svojem družabnem omrežju razkrila tudi, da ima profil na platformi Onlyfans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Grintal (@pleasuremermaid)

N. D.; Foto: POP TV