• C Novo mesto
  • 23:04
  • Tor, 05.12.2023

Po ogorčenju gledalcev zaradi dekolteja se je oglasila Darja Gajšek

To jim sporoča …

Zagotovo se še spomnite, da je priljubljena voditeljica in pevka Darja Gajšek v zadnji oddaji Zimski pozdrav nosila obleko, ki je razkrila bujni dekolte. Kljub dejstvu, da  so bili mnogi navdušeni, saj je Darja zelo postavna in nima težav z izbiro oblek in si lahko mirno privošči tudi take z globjim izrezom, pa se je našlo mnogo takšnih, ki se jim oprava ni zdela primerna. »Videti je, kot da bi se samo malo z odejo ogrnila,« so jim med drugim sporočili bralci. »Sori, tole je bilo totalno neokusno za tak tip oddaje na nacionalki! Razočarali ste me«, »A obstaja še bolj neprimerna in predrzna obleka za tako oddajo?«, »Darja tvoj stajling mi ni niti malo všeč« so bili le nekateri od komentarjev na voditeljičine modne podvige.

Ostala brez sape

Po ‘incidentu z obleko se je priljubljena voditeljica odzvala svojim spletnim prijateljem. »Dragi moji! Vsi ti negativni komentarji so mi vzeli sapo. Najprej sem se vprašala, kaj takšnega sem naredila narobe, potem sem se pogovorila sama s sabo in se odločila, da zadevo pojasnim, saj si moji oboževalci, gledalci in gledalke zaslužite vedeti, da zaradi ene same obleke nisem slab človek. Opravičujem se, če sem dala kakršen koli slab namig, obenem pa si res želim, da me moja publika ne sodi samo po eni kiks obleki. Ob zavedanju, da sem doslej vodila več kot 220 oddaj in oblekla več kot 220 kreacij, sem imela v glavi eno samo misel – da vse skupaj izpeljemo po svojih najboljših močeh in ljudem znova ponudimo odlično oddajo. Bolj bi si denimo želela, da bi ljudje opazili moje prizadevanje za ohranitev narodno-zabavne glasbe, prizadevanje, da dajemo velik poudarek legendam narodno-zabavne glasbe in odpiramo vrata mladim ansamblom. Da smo se potrudili in tudi v teh čudnih časih izpeljali predizbor za festival Slovenska polka in valček, da v oddaji predstavljamo mlade izvajalce, otroke, ki tako srčno ljubijo to našo glasbo. Tudi v prihodnje se bom po najboljših močeh trudila, da bi ljudem skupaj z ekipo ponudila dobre in zanimive vsebine, zato se že iskreno veselim današnje oddaje Zimski pozdrav, ki bo na sporedu ob 20. uri,« je obelodanila na facebooku.

Slovenski pozdrav je bil zanjo ‘usoden’

Ob tem gre dodati Darja se je pred kratkim spomnila dogodka, ki jo je pripeljal na karierno pot uspešne voditeljice. »Danes je zame poseben dan, ki mi bo ostal v spominu za vse življenje. Na današnji dan leta 2014 sem prvič vodila oddajo Slovenski pozdrav. Slovenski pozdrav mi je bil v ponos, veselje in navdih. Veliko mi je dal. A najpomembnejša je ugotovitev, da sem bila tam zaradi vas in za vas. S to narodno-zabavno glasbeno oddajo smo spletli vez, ki nas povezuje še danes ☺ Spomnim se, kako smo na prvem dnevu snemanja ostali brez elektrike, snemanje ene oddaje je z vajo skupaj trajalo vsaj 10ur. Ampak bilo je nepozabno. Takrat so se mi šibila kolena od strahu, od treme in od veselja. Hvaležna sem vam, da ste me takrat lepo sprejeli in me ves čas tudi podpirali, da smo lahko posneli že več kot 220 oddaj,« je obelodanila ob fotografiji, objavljeni na instagramu, dodala , da ji je bil Slovenski pozdrav v ponos, veselje in navdih ter oboževalcem sporočila, da jih ima rada.

N. D.; Foto: RTV Slovenija