• C Novo mesto
  • 03:10
  • Tor, 18.01.2022

Po razglasitvi finalista odjeknilo: Marjetka lahko te je sram, se delaš kot da ga ne poznaš

Četrta polfinalna oddaja spektakularnega šova Slovenija ima talent je gledalcem postregla vrhunske nastope šestih odličnih polfinalistov:  Dino Petrić, Tereza Kavka, Miro Gavrić, Matic Klemenc, La Vita ter mama Suzana in hči Julija. Po energičnem začetku sta priljubljena voditelja Peter Poles in Sašo Stare zvezdniško žirijo zaslišala o tem, katerega nastopa se še posebej veselijo in ali jim danes srce kaj hitreje bije. »Vsakega nastopa se zelo veselimo, sama pa se še posebej veselim mojega zlatega gumba, mame Suzane in hčerke Julije, za kateri verjamem, da nas bosta spet očarali,« je priznala Ana Klašnja. Da jih čaka fenomenalni polfinale pa so bili prepričani tudi Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar.

Po napetem glasovanju gledalcev je prišel trenutek, ko so razglasili rezultate četrtega polfinala. Največ glasov gledalcev je ta večer dobil hrvaški pevec Dino Petrić, ki je prejel vstopnico za finale, druga finalna vstopnica pa je šla po odločanju žirije v roke Suzani in Juliji. Petrić je zapel slovensko zimzeleno uspešnico skupine Pop Design Ko si na tleh in s tem osvojil srca vseh gledalk in gledalcev, še posebej v modulacijskem delu, kjer je zapel na čisto svoj način. »Dino, veš kam si ti mene popeljal? Na dober žur. S tvojo energijo si ‘razturil’ in tudi to, da si pel slovensko pesem … Smo zelo ponosni, da si prišel na naš oder,« je bila jasna Marjetka. Na oder stopili dobitnici Aninega zlatega gumba, mati Suzana in hčerka Julija, ki sta tudi v polfinalnem nastopu izbrali čuten plesni nastop, kjer sta spet združili elemente jazz baleta in sodobnega plesa. »Midve z Marjetko sva rekli, da ne bova jokali, ampak se nisva mogli zadržati. Vse na tem svetu je učinkovitejše, če te vodi ljubezen. Tole je bilo res ganljivo in prelepo. Upam, da vama gledalci dajo še možnost nastopa v finalu,« je povedala Ana.

So bili pa komentatorji z razpletom silno nezadovoljni, vsaj kar se hrvaškega pevca tiče. »Eh….in zdaj še kariera v Slo..kuj neka  je pa ja učen pevec s kariero na Hrvaškem,to ni talent! Talent je Matic,ko ti iz glave zarepa na slučajne besede,ki jih prvič vidi in jih poveže v celoto,da nastop izpade bombastično!!«; »Ma sodniki so ene vlke prodane duše,pa to se je že naprej pogovorlo gdo mora v finale,mato je zablujeno ne se norca delat iz slovencov,ki so res supertalenti,ma dajte že enkrat pošteno izbrat,«; »Šolan pevec? Ne. Moje mnenje je da bi si bolj zaslužil Matic saj je težje povezat besede ki jih prvič dobi kot pa se naučit neko pesem na pamet,«; »Ljudje ste najivni… Marjetka lahko te je sram se delas koda ga ne poznaš.«

N. D.; Foto: POP TV