• C Novo mesto
  • 00:00
  • Pet, 20.05.2022

Po razhodu z Nino Ambrož prestrašil oboževalke, pristal celo na cevkah

Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj je bil parček, ki se je neskončno zaljubil med snemanjem resničnostnega šova Kmetija in celo začel graditi skupno domovanje. Nekaj mesecev kasneje je odjeknila vest, da se razhajata. S svojih družbenih omrežij sta izbrisala vse skupne fotografije, Nina pa je na začetku januarja v oddaji Svet povedala: »Ljubezen seveda ne izgine čez noč, vse stvari se morajo popredalčkati. Oba sva že toliko stara in zrela, da morava neke stvari pri sebi razčistiti. Morda zmanjšati ego na obeh straneh. Jaz verjamem v usodo in da se bo vse zgodilo, kot se mora.« Ambrož je na Instagramu pomenljivo zapisal: »Ljubezen mine, hektarji ostanejo. Ma, jaz niti hektarjev nimam.« Kot kaže, tokrat ni šlo za medijsko potegavščino:

Lak se dogaja z Ambrožen?

No, ob vsej tej ljubezenski drami, je Ambrož delil fotografiji, ki nakazujeta, da se nekaj dogaja z njegovim zdravstvenim stanjem. Najprej je razkril, da bo od sedaj naprej večkrat v zdravstveni ordinaciji, potem je z drugo fotografijo oboževalcem še pokazal, kako si mora dodajati kisik. Ambrož so iz portala Slovenske novice povprašali, ali gre morda za kaj resnega, a planil v smeh in to zanikal. »Ne, samo na merjenju kisika sem bil,« je dejal in za nameček še priznal, da je ljubezenske zgodbe z Nino resnično konec.

Rad je v ženski družbi

Se pa sedaj rad na Instagramu pokaže v ženski družbi. Nazadnje je slikal v družbi nosečnic. »Počutim se ko PLEMENSKI samec med lepimi mladimi mamicami… Vse štiri v pričakovanju na otročičke, kako lepo,« je razložil in pripisal poleg fotografije, ki jo je sedaj dodal na družbeno omrežje. Nismo pa spregledali njegovih ključnikov, med njimi tudi: #father #fatherlife.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ambrož Vahen (@avahen150)

Romantična in nežna Nina že od mladih nog sanjari o svojem popolnem moškem, s katerim bi si ustvarila družino: »Želim si, da bi moja naslednja zveza trajala vse življenje. Da bi bila to zveza, v kateri bi imela s partnerjem podobne cilje glede prihodnosti in družine. Na dolgi rok si želim predvsem gradnje skupne prihodnosti ter zdravega in iskrenega razmerja.«

N. D.; Foto: Instagram