• C Novo mesto
  • 12:31
  • Pet, 23.02.2024

Po zadnji polfinalni oddaji gledalci niso mogli ostati tiho! To so sporočili po razglasitvi finalistov

Zaključila se je še četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent. Med petimi osupljivimi nastopi so občinstvo in žirija odločili, da v finale že devete sezone šova odidejo cirkusanta Tina in Matjaž – Arbadakarba in Maria Sofia. V finalu je prostora za 10 najboljših. V prvih treh polfinalnih oddajah so se v finale uvrstili Nina Sirk, Cirkus Star (Valentina in Ajda), Jure Kotnik in Acro Connection (Alja in Matjaž) ter Jure Kotnik in Ahmed Kullab. Odločitev, kdo naj se jim pridruži v finalu, je bila tudi tokrat v rokah gledalcev.

Dodajmo, da so se na prva tri mesta so se po številu glasov občinstva zavihteli Viktor, Arbadakarba in Maria Sofia. Absolutno največ glasov sta zbrala Arbadakarba, ki sta se tako prva nocoj uvrstila v finale. Med Mario Sofio in Viktorjem so se odločali žiranti. Ana je dala glas Marii Sofii, Marjetka prav tako. Tudi Andrej se je odločil enako – kar je prevesilo tehtnico na njeno stran. Zadnji je glasoval Lado. »Zavedajta se, da sta stala vsak s še štirimi talenti in vsakdo je bil fantastičen … moj glas bi šel Viktorju,« je zaključil. Maria Sofia je zbrala več glasov in tako postala osma finalistka te sezone šova Slovenija ima talent.

Na družbenih omrežjih so tokrat za spremembo deževali pozitivni komentarji »Meni osebno do sedaj od vseh pofinalnih točk je bila ta najboljša in izjemna,ki me je pustila odprtih ust. Sploh pa je bila to točka, ki si je vredna finala. Čestitke.« »Preprosto vrhunsko.« »Bravooo,bravoooo,bravoooo … preprosto POSEBNA In enkratna … ČESTITKE !« »Krasno. .čudovito.. Bravo čestitke vredno finala in po mojem tudi zmage.«

N. D.; Foto: facebook.com/slovenija.ima.talent