• C Novo mesto
  • 13:27
  • Tor, 30.05.2023

Počilo v zakonu Gorana Dragića, konec je!

Kot strela z jasnega so udarile govorice, da naj bi se naš vrhunski košarkar Goran Dragić in njegova soproga Maja razšla, saj naj bi se v zadnjem času ohladil njun romantičen odnos piše rumena revija Suzy. Ob tem ne gre prezreti dejstva da je Maja zaklenila profil na instagramu, kjer je več ne najdemo kot Majo Dragić, saj je priimek spremenila v dekliškega. Prav tako ji Goran nič več ne sledi na instagramu, na njegovem profilu pa je vidna le še ena njuna skupna fotografija. Naš nekdanji košarkarski kapetan se je poletne tedne brez Maje večkrat pojavljal na družabnih dogodkih po Sloveniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

Imata hčerko in sina

Ljubezenska zgodba med Goranom in Majo že dolgo traja, v zakonu sta 8 let.  Že leta 2008 mu je sledila v Phoenix, kje je Goran začel NBA kariero, leta 2013 sta si s civilno poroko obljubila večno zvestobo. Istega leta sta svojo ljubezen kronala še z rojstvom sina Matea. Leto kasneje sta se poročila tudi cerkveno, in sicer v pravoslavni cerkvi ter se nato leta 2015 razveselila hčerke Victorie.

Spremembe tudi na športnih področjih

Košarkar je po dolgih letih igranja za Miami letos poleti postal član Toronta, a je bilo že takrat jasno, da obstaja le malo možnosti, da bi nekdanji kapetan slovenske reprezentance za Toronto tudi zaigral.  Kot je ponoči po slovenskem času sporočil novinar Bleacher Reporta Jake Fischer, veliki poznavalec lige NBA, je Goran Dragić tik pred menjavo ekipe. Po njegovih besedah bo postal član ekipe Dallasa z Luko Dončićem na čelu, kjer bi združil moči tudi z nekdanjim selektorjem Slovenije Igorjem Kokoškovim.

NaDlani.si; Foto: Instagram