• 5.19C Novo mesto
  • 14:53
  • Pon, 30.11.2020

Poglej to, morda Luka Dončić in Slovenija iščeta prav tebe!?

Slovenija je ponosna na izjemne košarkarske uspehe ambasadorja slovenskega turizma Luke Dončića, ki s svojo borbenostjo in srčnostjo navdušuje ves svet. Sodelujte v nagradnem natečaju Luke Dončića in STO ter se udeležite ekskluzivne tekme zvezd pod okriljem tega vrhunskega košarkaša, so zapisali na spletni strani I FEEL SLOVENIA. Luka Dončić je v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo objavil nagradni natečaj, v katerem vabi k ustvarjanju nove podobe Luke Dončića in Slovenije.

“Slovenija je ponosna na izjemne košarkarske uspehe ambasadorja slovenskega turizma Luke Dončića, ki s svojo borbenostjo in srčnostjo navdušuje ves svet,” so zapisali na spletni strani I FEEL SLOVENIA in oznanili, da z Luko Dončićem organizirajo natečaj, ki zainteresirane vabi, da z eno besedo ali motivom povežejo lepote Slovenije, identiteto nacionalne znamke Slovenije – I FEEL SLOVENIA in vrhunskega športnika Luko Dončića.

Podoba oz. motiv z najboljšo ponazoritvijo Luke in Slovenije bo natisnjena na majici, izkupiček prodanih majic pa bo namenjen fundaciji Luke Dončića Uresničimo Sanje, so zapisali na spletni strani I FEEL SLOVENIA. Zmagovalec bo prejel podpisan dres Luke Dončića in udeležbo na ekskluzivnem dobrodelnem turnirju zvezd junija 2021 na Bledu, še dodajajo.

Motivi (slike) morajo prispeti na e-naslov [email protected], najkasneje do 12. 12. 2020.

Zmagovalca bo izbrala štiričlanska komisija. Poleg Luke Dončića bosta v komisiji še Mirjam Poterbin in direktorica STO mag. Maja Pak. Častni član komisije bo tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki je tudi častni pokrovitelj dobrodelnega dogodka fundacije Luke Dončića Uresničimo sanje.

Zmagovalec bo razglašen 20.12.2020.

Podrobnejša pravila natečaja so objavljena na spletni povezavi: www.lukadoncic.com.

Te zanima še več novic o Luki Dončiću? Preberi še:

Pokukaj v razkošno vilo Luke Dončića

POGLEJTE! Zapeljiv video, ki ga je objavila izbranka Luke Dončića

 

Pripravila: BB., za NaDlani.si, foto: Foto: Instagram