• C Novo mesto
  • 02:53
  • Tor, 18.01.2022

Poglejte, kako je Shakira preživela začetek novega leta

Slavna pevka je s svojo družino obiskala Walt Disney World Resort na Floridi, kjer sta se njena sinova ob začetku novega leta zabavala v družbi otrok. Shakira je tam tudi podala intervju in priznala, da je izredno ponosna na svoja dva fantka, ki se po njenih besedah razvijata v čudoviti osebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ni boljšega načina za začetek novega leta, kot obisk magičnega kraja, kjer se še odrasli pretvorijo v otroke in skupaj s svojimi malčki uživajo ob raznih vragolijah. S tem se strinja tudi Shakira, ki je svoja sinova Milana in Sasho v ravnokar izteklem prazničnem obdobju počastila z obiskom Disney Worlda. Kot sama pravi, jima je to že dolgovala, zato so v času novoletnih praznikov spakirali kovčke in se podali novim dogodivščinam naproti.

Ne samo, da sta uživala pevkina sinova, tudi sama je komaj čakala na to, da ob kokicah in prostem času pozabi na zasedene dneve, ko stežka najde več časa, ki bi ga posvetila svojima otrokoma. Temu je tako še posebej zato, ker je pred vrati njen novi, težko pričakovani album, kateremu posveča večino svojega časa.

”Nepozabni trenutki!” – je bil njen odgovor na to, kako se počuti v družbi otrok. Najbolj čustven odgovor pa je podala na vprašanje, na kaj je v življenju najbolj ponosna: ”Ponosna sem na to, v kakšni osebi odraščata moja fantka.” Nobena skrivnost ni, da si je pevka od nekdaj želela velike družine in da ji Milan in Sasha ne glede na njene svetovne uspehe pomenita največjo nagrado in radost v življenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Njena sinova se vedno bolj pojavljata v javnosti, bodisi preko objav svoje slavne mame, bodisi na slikah svojega slavnega očeta. Seveda je beseda nanesla tudi na pevkinega partnerja Gerarda Piqué-ja, ki pa se družinskega izleta ni mogel udeležiti: ”Ostal je doma, v Barceloni, saj je klub že začel s treningi in ni bilo izvedljivo, da bi se nam pridružil na izletu. Seveda smo ga zelo pogrešali.”

Simpatična Shakira je v tem trenutku zagotovo v svojem najuspešnejšem življenjskem obdobju, ne samo z vidika poslovnega uspeha, temveč predvsem družinskega. Če sta z Gerardom v preteklosti svoja otroka skrbno varovala pred socialnimi omrežji, pa sta sedaj oba vedno bolj radodarna s posnetki svojih otrok, česar se njuni zvesti oboževalci prav gotovo ne branijo.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram